Machniuk Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Cześć, witajcie. Mam pytanie: Jak otagawać forum? Czy w ogóle się da? Jest to w jakiejś opcji? Czy jest do tego modyfikacja? (chodzi o otagowanie całego forum, domeny). Piszę poprawnie po polsku. "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett
Gość PaJonk Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 (Pav31) Tags System - aplikacja.
Amfidiusz Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 IP.SEO Ustawienia IP.Board po polsku!
Manager DawPi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Manager Opublikowano 23 Sierpnia 2011 O co chodzi? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Machniuk Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) Przepraszam, pobrałem modyfikacje i zainstalowałem. Gdzie wpisuje się tagi? (Mod: (Pav31) Tags System - aplikacja. ) Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez Machniuk Piszę poprawnie po polsku. "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett
Gość PaJonk Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Taki po napisaniu tematu automatycznie się dodają.
Amfidiusz Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 -.- Nieważne. Sam nie rozumiem, co autor chce osiągnąć. Ustawienia IP.Board po polsku!
Rekomendowane odpowiedzi