Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest już temat o niemal identycznym tytule, ale niestety nie rozwiązuje mojego problemu, a z racji, że jest zamknięty to się nie podepnę.

Przechodząc zatem do meritum sprawy, zainstalowałem nexusa i wszystko śmiga mniej lub więcej, ale tag excerpt w ogóle. Sprawdziłem liste bbcodów i wygląda na to, że się nie dodał, a ja niestety ręcznie nie potrafię go dodać.

Mogę liczyć na pomoc z rozwiązaniem tego problemu?

Z góry dziękuje

Opublikowano

Widok podczas dodawania przedmiotu w ACP:

post-12616-0-05768500-1314726457_thumb.p

Widok przedmiotu w sklepie:

post-12616-0-02541800-1314726458_thumb.p

Jak widać na załączonych powyżej obrazkach, tag się nie parsuję, Sprawdziłem i nie mam go w ogóle w bbcodach.

W tym temacie http://forum.invisionize.pl/topic/23417-tag-excerpt-nie-dziala/ już był taki problem, niestety ja nie jestem sobie wstanie sam poradzić, więc proszę tutaj o pomoc :)

Dzięki za szybkie odpowiedzi DawPi

Opublikowano

Dziękuję za poradę z użyciem tagu extract :)

U mnie z tagiem excerpt jest taki problem, że się nie dodał podczas instalacji i go po prostu nie mam, stąd moj prośba czy nie wrzuciłbyś wyeksportowanego tagu excerpt w xml, skoro go masz w wersji działające? Wtedy chyba będę mógł go zaimportować.