Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy jest może znany jakiś bug, który umożliwia dostanie się na zahasłowane podforum nie mając dostępu do PA, ani nie będąc moderatorem?

Dzisiaj zauważyłem, że gość przegląda temat, który znajduje się w zahasłowanym podforum. Był widoczny na liście ostatnich akcji, jak i w samym temacie. Po adresie IP doszedłem, że jest to jeden z użytkowników.

Hasło znam tylko ja i zaufana osoba.

Może ktoś poradzić coś w tej kwestii? Dzięki za pomoc.

Edytowane przez melior
Opublikowano

Dzięki za szybką odpowiedź.

Doszedłem już co i jak. Koleś po prostu złamał hasło. Brute force. Cóż nie spodziewałem, że ktoś będzie tego próbował :) Szczególnie, że na podforum nie było nic ważnego. Zaintrygował mnie jedynie sam fakt, a nie dopuszczałem możliwości, że komuś może się aż tak nudzić.

Nie mniej łatkę zainstaluję, albowiem któryś z moderatorów kiedyś już zauważył ten błąd.

Pozdrawiam

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.