Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam jakis dziwny problem z postami, a dokladniej nic nie dziala tak jak powinnoo, mianowicie ikony przy kategoriach/tematach, ciagle sie swieca takie same, czy sa przeczytane czy nie, do tego myszka nie mozna zaznaczyc forum jako przeczytanego (nie pojawia sie ta lapka po najechaniu na ikonke), ma ktos jakis pomysl co jest grane? co wiecej jak sa nowe posty to ikonki przy tematach sie nie pokazuja, ikonki od subfor tez sie nie pokazuja przy nowych postach, dodatkowo tematy nie pogrubiaja sie jak sa nowe posty, tak jakby forum w ogole nie rozpoznawalo starego i nowego postu....

Edytowane przez QbC
Opublikowano (edytowane)

DawPi to jest to forum ktore slyszalem ze Ty ustawiales, teraz probuje jakos dojsc do ladu co i jak bo kolega mnie poprosil o pomoc, czesc rzeczy juz ustawilem, niestety tego ogarnac nie moge...

Edytowane przez QbC
Opublikowano

otoz autoryzacji wylaczyc nie moge, bo strona jeszcze nie zostala otwarta, a jest bardzo duze zainteresowanie i ponad 2000 osob tylko czeka na najmniejszy przeciek... na pw wyslalem login i haslo...

Opublikowano (edytowane)

wyslalem Ci login i pw administratora... dzialam na firefox i nie dziala, tak jak mowie u osoby ktora chciala zebym pomogl to ustawic tez nie dzialalo... wiec to nie wina przegladarki, a uzywam firefox wiec dosyc popularnej... co do wgrywania ForumIcons to wgrywal je z tego co wiem DawPi...

Edytowane przez QbC
  • Manager
Opublikowano

Amfidiusz - spróbuj zrobić 1000 rzeczy na tym forum, a nie zrób jednej (np. nie dodaj kreskowanego podkreślenia), to zostaniesz wyzwany od oszustów i poszczuty prokuraturą..

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

mi nic o tym nie wiadomo, kolega poprosil o pomoc to pomagam :) proste i logiczne :) ale slyszalem o przebojach wlasciciela wlasnie z DawPi i w sumie sprawe znam z jednej strony, ale prawda jest taka ze mase rzeczy tam musialem poprawiac :) a jak sie za cos bierze kase (i to nie mala) to jakiegos profesjonalizmu bym sie sam spodziewal, a nie jak kasa dotarla na konto to: "zrob sobie sam", ewentaulanie "poszukaj sobie na forum" :) bez przesady....

co do wgrania aplikacji, mowisz ze jej nie ma... gdzie mozna ja sciagnac do 3.1.4??? bo wydaje mi sie ze te pola od sciezki ikonek sie pojawiaja, czyli tak jakby byla byc moze czesciowo...

Edytowane przez QbC
Opublikowano

no to po kolei:

sciagam to:

wypakowuje, nastepnie wchodze w ACP >>> System >>> Rozszerzenia >>> wskazuje plik XML i niby jest zainstalowane >>>> Rozszerzenia wlaczone >>>> (DP30) Forum Icons, po przeczytaniu pliku readme widze ze wszystko zostalo juz ustawione przez DawPi i bity sa pozmieniane wiec nic nie zmieniam, co sie okazuje dalej nie dziala...

Opublikowano (edytowane)

szkoda ze juz zainstalowalem wersje podana DawPi ulala mam nadzieje ze nic sie nie rozwalilo do konca...

Edytowane przez QbC