Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Język forum - możliwość wyboru języka forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od dawna poszukuję rozwiązania i nie mogę go znaleźć. Chcę, aby użytkownicy forum mogli wybrać w jakim języku wyświetlane są podstawowe informacje. Oryginalnie forum jest instalowane po angielsku, po dograniu spolszczenia są dwa języki do wyboru: angielski i polski. Niestety w obu przypadkach forum wyświetlane jest po polsku. Jak zrobić, żeby po wyborze języka angielskiego wszystko było po angielsku tak, jak w oryginale? Jak dograć język rosyjski i skąd wziąć paczkę językową? Interesują mnie tylko te trzy języki. Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc :)

Opublikowano (edytowane)

O jakich kontach mówisz? Ja mówię o tym, że na dole strony głównej jest możliwość wyboru English i Polish. Obojętnie co wybiorę, strona jest po polsku. Chcę, żeby po wyborze English było po angielsku, Polish po polsku a Russian po rosyjsku :)

Tak jak jest tutaj: http://ipbskins.ru/forum/index.php? + dodatkowo chcę mieć język polski :)

Edytowane przez Jurij
Opublikowano

O jakich kontach mówisz? Ja mówię o tym, że na dole strony głównej jest możliwość wyboru English i Polish. Obojętnie co wybiorę, strona jest po polsku. Chcę, żeby po wyborze English było po angielsku, Polish po polsku a Russian po rosyjsku :)

A spróbuj po wylogowaniu. ;)

Opublikowano

A spróbuj po wylogowaniu. ;)

Po wylogowaniu jest identycznie.

strona jest po polsku.

Co dokładnie jest po polsku? To, że masz dwie paczki językowe o różnych nazwach nie znaczy, że w owych paczkach są odpowiednie tłumaczenia.

Dobra, uściślijmy.

Aktualnie mam:

1. English - wszystko jest wyświetlane po polsku.

2. Polish - wszystko jest wyświetlane po polsku, z tym że są widoczne różnice, bo np. dziś dodawałem dwukropki do statystyk.

Chcę mieć:

1. English - wszystko po angielsku

2. Polish - wszystko po polsku

3. Russian - wszystko po rosyjsku.

Co mam zrobić, aby tak było? :)

Opublikowano

Ok, z rosyjskim sobie poradziłem, jest prawie tak jak powinno być :)

Niestety wykonanie zapytania nie wprowadziło żadnych zmian. Chyba będę musiał dograć angielski :unsure: Tylko wtedy będę miał English polski, Rosyjski, Polski i English angielski... Wolałbym mieć tylko jeden angielski :)

Opublikowano

Co w tym angielskim co nie działa masz za frazy w ACP? Bierzesz się do tego nie od tej strony, co powinieneś.

Być może, do tej pory dogrywałem jedynie języki do telefonów, w przypadku forum jest to mój pierwszy raz :angel:

Kliknąłem przy tym nieszczęsnym englishu "Przebuduj wszystkie" i teraz jest jak być powinno :)

Problem rozwiązany, dziękuję za wszelką pomoc :Tip-Hat:

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.