Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Migrowałem z forum z wersji 3.1 do najnowszej 3.2.3, dodatkowo - zmieniając domenę. Po wszystkim, przystępuję do konfiguracji forum, nie mogę natomiast zainstalować żadnej 'Aplikacji' - czy to Shoutbox, czy Advanced Prefixes. Po kliknięciu w przycisk Install, zostaje po chwili przeniesiony na strone główną panelu, a aplikacja nie zostaje zainstalowna - zero komunikatu o niepowodzeniu.

Znacie rozwiązanie mojego problemu ? : )

• Manager
Opublikowano

Generalnie to te objawy aż są niemożliwe do zaistnienia, jeśli wszystko jest tak, jak buk przykazał. Chyba czeka Cię wysyłka ticketu do IPSu, by sprawdzili to od środka. Ja tutaj nie widzę żadnej logiki. Owa instalacja aplikacji jest zrobiona na zasadzie 'must work', a jak nie działa to coś się podziało. Co? Niemożliwe do zdalnej oceny na podstawie tych informacji, co podałeś.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Mała analiza tematu:

Działa:

-Kasowanie aplikacji

-Aktualizowanie aplikacji (section=upgrade)

Nie działa:

-Instalacja nowej aplikacji (section=install)

Potrzebne aplikacje dodałem poprzez formularz, wpisując numer niższy, niż aktualna wersja i dokonałem aktualizacji. Teraz zbadam, dlaczego nie działa sekcja instalacji.

• Lubię to 1