Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czyjest możliwość użycia że tak powiem waszych rang na potrzeby własne oraz otrzymania pliku PSD do nich ponieważ te rangi są na prawdę bardzo, ale to bardzo ładne i idealnie pasowałby mi do szablonu który właśnie tworzę :)

P.S. jeśli to zły dział to proszę o przesunięcie do odpowiedniego.

01001001 01010000 00101110 01000010 01101111 01100001 01110010 01100100

Opublikowano

Jakub, a jak można to pobrać ponieważ mam tam konto, jednakże nie zakupiłem jeszcze licencji na najnowszą wersję IP.Board, czy jesteś w stanie udostępnić ten download na serwerze MEGAUPLOAD lub jakiś inny serwer? :)

01001001 01010000 00101110 01000010 01101111 01100001 01110010 01100100

Opublikowano (edytowane)

Jakub, a jak można to pobrać ponieważ mam tam konto, jednakże nie zakupiłem jeszcze licencji na najnowszą wersję IP.Board, czy jesteś w stanie udostępnić ten download na serwerze MEGAUPLOAD lub jakiś inny serwer? :)

Nie, dlatego że byłoby to niezgodne z licencją, co powinno być logicznie dla Ciebie.

Edytowane przez macsch15
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Dopiero teraz zauważyłem, że w nowym GDK nie ma już grafik grup. :lol:

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.