Jurij Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 (edytowane) Witam, Zaobserwowałem dziwny problem. Niektórzy użytkownicy (używający zagranicznych maili) po rejestracji są automatycznie w grupie zbanowanych. Absolutnie nikt ich do tej grupy nie przenosił. Jak to jest możliwe? Błąd skryptu? Jak to sprawdzić / zweryfikować? 99% rejestrujących się normalnie ląduje w grupie użytkownik... Pozdrawiam P.S. Co ciekawe, po odbanowaniu takiego użytkownika uzyskuje on w ACP status Użytkownik (Zbanowany) i nadal widnieje na liście zalogowanych jako użytkownik, tyle że zbanowany Co może być nie tak? Edytowane 14 Listopada 2011 przez Jurij
Jakub Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Widocznie SMS ich tam przenosi. 1 Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
Pavulon Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 A jeżeli chcesz zmienić ustawienia SMS'a to przejdź do: ACP > Ustawienia > Members > Spam Prevention 1 StackTrace or GTFO
Jurij Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 Dzięki wielkie, zmieniłem żeby nie banował tylko powiadamiał o swoich podejrzeniach Mam nadzieję, że problem się już nie powtórzy, w razie czego będę pisał Dzięki wielkie, chyba do zamknięcia
Pavulon Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Pewnie zaraz zmienisz ustawienia na standardowe, bo SMS raczej nie myli się StackTrace or GTFO
Pavulon Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. StackTrace or GTFO
Manager DawPi Opublikowano 14 Listopada 2011 Manager Opublikowano 14 Listopada 2011 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi