Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A więc zainstalowałem dzisiaj IP.SEO 1.5.1

Zauważyłem, że nie można wchodzić w działy itp

http://pro-gamming.pl , bo wyskakuje '404 not found'

Dodatkowo sprawdziłem w bazie i nie utworzyło tabeli w ogóle, a o to wycinek z logów :

Date: Sat, 03 Dec 2011 09:38:48 +0000 Error: 1146 - Table 'bebek112_ipboard.ibf_seo_meta' doesn't exist IP Address: 83.2.112.7 - /admin/index.php?adsess=6ff322a627a8a4745d828974468e5363&app=core&module=applications&section=setup&do=finish&app_directory=ipseo&type=install&version=10000 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mySQL query error: SELECT * FROM ibf_seo_meta .--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------. | File | Function | Line No. | |----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------| | admin/sources/base/ipsRegistry.php | [ipSeoCaches].rebuildMetaTagCache | 3285 | '----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------' | admin/applications/core/modules_admin/applications/setup.php | [ips_CacheRegistry].rebuildCache | 220 | '----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------' | admin/applications/core/modules_admin/applications/setup.php | [admin_core_applications_setup].finish | 150 | '----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------' | admin/sources/base/ipsController.php | [admin_core_applications_setup].doExecute | 302 | '----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------'

Edytowane przez DawPi
Edycja nazwy tematu. Na przyszłość staraj się dokładniej opisywać swoje pytania/problemy.

Znajdziesz mnie na LinkedIn

• Manager
Opublikowano

Automatyczna wiadomość

Temat przeniesiony z forum:

"Invision Power BoardInvision Power Board 3.2Modyfikacje - pomoc"

do:

"Invision Power BoardAplikacje Invision Power ServicesIP.SEO"

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Skasowałem tabele z bazy mysql, zainstalowałem ip seo na nowo.

W przeglądzie bazy danych wszystko ok, więc co muszę zrobić aby te tematy itp działały?

Jaki jest kod do htaccess

Edytowane przez TeeZik

Znajdziesz mnie na LinkedIn

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.