Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: reklamowy zamiennik na daną stronę

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

jak np ustawić gdyby ktoś reklamował daną stronę np forumownia.eu na Elitarneforum.pl pozdrawiamy żeby nie była po prostu nazwa strony możliwa do pokazania i napisania na forum taka jaka jest oraz żeby nie można było ją zobaczyć na pm i w żadnym temacie oraz na statusach

chodzi mi żeby uniemożliwić reklamowanie paru stron jest taka możliwość??:D

Opublikowano

jeśli nie chcesz żeby ktoś kogoś np forumowani eu na elitarneforum lub invisionize.pl pozdrawiamy i po prostu tej strony nazwy bez niej ale nie pokazało i napisania na forum taka jaka jest w pm też jej nie zobaczysz tylko w tematach też nie nie mówiąc o statusach użytkownicy nie pisali reklamowali bo źle wygląda niedobrze zajrzyj do panelu administracyjnego w acp tam gdzie admin ustawienia i w wygląd zakładka taka zobacz filtry słów czy ci odpowiadają pozmieniaj dostosuj i nie będzie reklam na forum w statusach postach i żeby nie było w pm

Słyszałeś kiedyś o znakach interpunkcyjnych?!

• Lubię to 3
Gość Sirkrzemas
Opublikowano

nie słyszałem przepraszam :) patrzałem nic nie było :D

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

a jak to ustawić mam 2 listy

Whitelist options oraz

Blacklist options

• Manager
Opublikowano

Hmm.. Nie pytaj się mnie o takie rzeczy o tej porze i po tylu piwach.. Może jutro.. ;)

Generalnie ten filtr ma służyć tylko do linków - blokowania lub przepuszczania wybranych domen.. A słowa do słów.. Może nie tyle to rozdzielił, co zrobił czytelniejsze..

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.