Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki oto problem, że przed chwilą uaktualniłem kalendarz i w dalszym ciągu nie wyświetla się box kto obchodzi dzisiaj urodziny.

Mam włączone rozszerzenie Upcoming Birthday oraz niebieskie ikonki przy zadaniach Birthday and Events Cache oraz Recache calendar feeds.

Na czym polega problem? Muszę poczekać aż zadania zostaną ponownie uruchomione za 12 godzin? Czy w czym innym tkwi problem?

// Sygnatura usunięta.

Opublikowano

Cóż wykonałem to co radził IPS jednak bez skutku. Myślę, że to raczej inny problem gdyż w moim przypadku w ogóle nie wyświetla się ten box. U Ciebie natomiast box się pojawiał. :)

// Sygnatura usunięta.

• Manager
Opublikowano

No to nic tu po nas - coś, co powinno działać nie działa - mimo ustawień oraz ręcznego uruchamiania - pozostaje napisać do IPSu. Ja tutaj nie widzę punktu zaczepienia niestety.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość hiroshima
Opublikowano

a czy sama aplikacja 'kalendarz' jest włączona?

Opublikowano

No cóż niestety nie podzielę się informacją z IPSu.

Poprosili mnie o podanie danych ftp w celu przeanalizowania problemu. Za kilka godzin wszedłem na forum, patrzę w sidebar a tam wszystko śmiga jak należy. Jedyną informację jaką dostałem to to, że teraz będzie działać poprawnie.

Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt. :)

// Sygnatura usunięta.

• 4 miesiące temu...