Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam taki problem, ponieważ chciałem szybko pozbyć się wszystkich grup, usunąłem je za pomocą phpmyadmin. Nie przemyślałem tego i teraz nie mam dostępu do PA. Jak teraz mam się do niego dostać? Myślałem (może lepiej przestanę :D), że może dodać taka grupę w phpmyadmin, która by miała dostęp do PA.

Opublikowano

Już poradziłem sobie, utworzyłem prowizoryczną grupę z dostępem do PA i dodałem do niej siebie.

Kopii jeszcze nie mam bo to nowe forum ;)

Opublikowano

Nie widzę opcji edytuj, więc piszę nowego posta.

[#1000] Nie masz uprawnień do przeglądania tego forum

Dodałem już siebie do grupy Administrator, mając wszystkie uprawnienia wyświetla mnie się powyższy błąd.

Opublikowano

Jeszcze jeden post.

Przez to usuwanie grup w pma usunąłem wszystkie uprawnienia nawet użytkownikom niezalogowanym, którzy teraz nie mogą przeglądać forum.

Jeśli ktoś byłby tak łaskawy i podał mi zapytanie sql do utworzenia tych podstawowych grup i uprawnień byłbym bardzo wdzięczny.

Jeszcze jedno pytanie, jak dodać użytkowników do grupy? Na razie dodawałem przez edytowanie profilu użytkownika, ale nie wierze, że jest to jedyne rozwiązanie.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.