Dr.C4M3L3ON Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Cześć, potrzebuje zrobić tak by zmienna (nie wiem czy tak to się nazywa) <% BOARD FOOTER %> była wyświetlana tylko na stronie głównej. W tej chwili wyświetla się na każdej stronie. Więc jak zrobić by wyświetlała się tylko na głównej ?
Manager DawPi Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Manager Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Z tym, że to nie jest legalne i zgodne z licencją - tam się wyświetla © i inne informacje. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Dr.C4M3L3ON Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 (edytowane) Co ty mówisz ? Licencja jest pod zmienną <% COPYRIGHT %> i jest u mnie we wrapperze na dole tabelki forum wiec to się wyświetla wszędzie tak jak chce. Mnie zależy aby samo to co jest na obrazku niżej wyświetlało się tylko na głównej: I to właśnie jest zmienna <% BOARD FOOTER %> tam jest tylko takie coś jak zmiana skina, zmiana języka oraz godzina i data. Zapewniam Cię że to legalne mieć wybór języka i skina oraz czas tylko na stronie głównej Edytowane 20 Kwietnia 2009 przez C4M3L3ON
Manager DawPi Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Manager Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Hm, mam pewien pomysł. Przypomnij mi się na PW ok. godziny 21.00. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Manager Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Dobra, bo nie ma czasu. Otwórz plik: sources/classes/class_display.php Znajdź: $this->ipsclass->skin['_wrapper'] = str_replace( "<% BOARD FOOTER %>" , $this_footer , $this->ipsclass->skin['_wrapper']); Dodaj powyżej: # (DP23) Board Footer Only On Main Board Page if ( !$this->ipsclass->input['act'] or $this->ipsclass->input['act'] != 'idx' ) { $this_footer = ''; } Zapisz i wyślij. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Manager Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Informacja: Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi