Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Problem z modyfikacjami (hookami) - Specjalna wersja dla Amfidiusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z modyfikacjami na moim forum o skrypcie IP:Board 3.2.3

Problem polega na tym iż gdy wgram owe hooki to wyświetla się że zainstalowane zostały poprawnie, lecz na stronie głównej nie pokazuje czynności które powinny wykonywać.

A więc specjalnie dla użytkownika Amfidiusz'a zrobiłem mały pokaz screenów (zrzutów ekranów)

1. Włączam przeglądarkę internetową (Google Chrome) - jeżeli nie rozumiesz jak to robię to nagram dla Ciebie tutorial.

a9y55863hkis8sqspfr.png

2. Po włączeniu owej przeglądarki przechodzę na moją stronę www.

3yws2afxebbu9r84mqmi.png

3. Po tych dwóch - zapewne trudnych dla Ciebie czynnościach - loguję się na moje konto.

nexbqqeewj0f829fl6j0.png

4. Po wpisaniu danych mojego konta i poprawnym zalogowaniu się przechodzę do tzw ACP - ale pierw muszę się do niego także zalogować.

3nyvc5ppxi4p2w1upx.png

cwyvm9cft9rfusr3mm.png

6. Po zalogowaniu się do Panelu standardowo znajduję się w zakładce "System" (za pewne nie wiesz jak wygląda więc zrobiłem "screena")

d43lbvlabogsu897tehi.png

i przechodzę do "Zarządzanie hookami

dawe0hs8zcztl69pql5.png

7. Gdy już znajduje się w tej zakładce przechodzę do Zainstaluj Nowy Hook

3123yfu0dcqily7ys1z6.png

8. Wybieram nowy hook z mojego dysku na komputerze i go instaluję.

k6esr8ktxjbftqi7bey.png

rvqe6e65t0ckbgobg1y3.png

r78j6kpe5c4cyxmt6d.png

rp80uii3kvysi9m2a9q.png

I po tych czynnościach żaden z hooków nie wykonuje swojej funkcji, i tutaj nie wiem co zrobić.

Drogi Amfidiusz'u, przeczytaj powyższą wiadomość z trzy razy, zaparz sobie melisę. A jeżeli nadal nie rozumiesz to poproś kogoś o większym IQ by Tobie to przeczytał i przeanalizował.

• Lubię to 1

brwCode.pl - Cięcie i kodowanie stron internetowych

Opublikowano

Zapewne nie ustawiasz poprawnie modyfikacji :-)

Co do Amfidiusza to na pewno ma większe IQ od Ciebie, skoro piszesz takie rzeczy. Mało tego: ma o wiele większą wiedzę o IP.B niż Ty.

Opublikowano (edytowane)

A są włączone? Domyślnie idą do wyłączonych a jeżeli są włączone - często musisz ustawić jakie grupy mogą z nich korzystać (lub z ich wyników)

Edytowane przez MotyF
Opublikowano

Dzięki MotyF, musiałem jeszcze grupy ustawić.

Drogi Amfidiusz'u, przeczytaj powyższą wiadomość z trzy razy, zaparz sobie melisę. A jeżeli nadal nie rozumiesz to poproś kogoś o większym IQ by Tobie to przeczytał i przeanalizował.

Nie żebym znowu się czepiał (:P), ale właśnie o tym pisałem w poprzednim poście: Wystarczyło przeczytać - ze zrozumieniem :)

• Lubię to 1
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.