Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj zaktualizowałem bloga do wersji 2.5.1 i zauwązyłem, że pojawiło sią nowe pole "Grafika wpisu" w szablonie "Dodaj wpis". Nie bardzo rozumiem czemu to ma służyć? Czy ktoś może podać mi jakiś praktyczny przykład? Przecież do tej pory i bez tego można było dodawać obrazki do wpisu.

Edytowane przez matma4u

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedź w przykładach. Nie wiem co Ty o tym myślisz, ale ja praktycznie nie widzę zastosowań dla tej funkcjonalności. We wpisie można to samo uzyskać robiąc w 5 minut tag BBcode (znacznik img i własność float:left;), który umożliwiałby nam wstawianie obrazka w dowolnie wybranym miejscu. Ale dobra jest, nikt mnie nie zmusza do korzystania z tego. Chcę zwrócić tylko uwagę na fakt, że IPS coraz częściej tworzy "wodotryski", które tak naprawdę mało kto bedzie wykorzystywał.

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

• Manager
Opublikowano

No właśnie - wcale nie musisz używać. Poza tym nie wszyscy muszą się znać na flotach, tworzeniu tagów itd. To, że Ty to potrafisz nie znaczy, że wszyscy będą.

Poza tym akurat tej funkcji za wodotrysk nie uważam.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.