Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

na chwilę obecną forum jest całkowicie wyłączone bo trwają prace techniczne. co do wersji 3.2.3

jeżeli wszystko dobrze pojdzie to jutro będzie otwarte

Edytowane przez schaf
  • Manager
Opublikowano

Jeśli nie mogę wejść na Twoje forum by sprawdzić to Firebugiem (mógłbyś sam to zresztą zrobić), to niestety, ale z pomocy nici - takich telepatycznych zdolności to nie mam. :(

tak tak, oklamuj siebie, pewnie masz nulled ipb i nie chcesz pokazac ..

Adresu Twojego forum nie widzę w profilu. :P

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Shadey jak tak mówisz to sam tak pewnie masz. Jak nie piszesz w temacie to się nie udzielaj

Co do tematu jak mógłbym to zrobić? Bo widziałem jeden temat na forum jak usunąć te białe linie między wpisami i się udało, myślałem że to też trzeba tak edytować

Edytowane przez schaf
Opublikowano (edytowane)

a ja chciałbym abys zrozumiał że IPB używam od 2dni i nawet nie wiem co to jest Firebug

dzięki za pomoc

Edytowane przez schaf
  • Manager
Opublikowano

Jeśli nie mogę wejść na Twoje forum by sprawdzić to Firebugiem (mógłbyś sam to zresztą zrobić), to niestety, ale z pomocy nici - takich telepatycznych zdolności to nie mam. :(

nadal nie wiem jak poprawić wygląd sb :P pomoże ktoś?

Jeśli nie rozumiesz, co się do Ciebie rozmawia to skorzystaj z pomocy wyszukiwarki i próbuj rozumieć sens całych wypowiedzi. Inaczej ani tutaj nigdzie indziej do niczego nie dojdziesz. Szczególnie tak niskim nakładem kosztów.

P.s. znam użytkowników IP.Board którzy po jednym dniu śmigają po nim jak po łysej kobyle. Dlaczego? Bo im się chciało.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.