Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy ktos moglby mi powiedziec jak aktywowac recznie nowych userow kiedy np zapomnieli klikac na email aktywacyjny? Bo problem wyglada tak ze moj kolega sie zarejestrowal, ma status jako validating bo nie kliknal na email aktywacyjny ale ja chce go recznie aktywowac zeby byl uzytkownikiem..wszedlem w acp ->uzytkownicy -> zarzadzaj userem i zmienlem jego status na uzytkownik ale na pierwszej stronie nie pojawi sie jako nowy zarejestrowany user. Dlaczego tak?

Moze ktos mi da jakas wskazowke jak aktywowac recznie usera?

Opublikowano

O super. Pomoglo. Jeszcze jedno pytanie dotyczacy rejestracji. Czy jest opcja albo filtra jakas gdzie moge zablokowac np wybrany przeze mnie poczta emailowa? np chcialbym zabronic zeby konto z email @wp.pl byl zarejestrowany. Bo istnieje co prawda poczty spamowe, i bym je dodal do jakies filtry. Czy na IPB istnieje taka mozliwosc?

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.