Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie jak zrobić, aby nazwa ostatnio dodanego tematu/ w którym ostatnio odpowiedziano, przenosił do ostatniego postu w tym temacie (kolumna "Ostatni post"), czyli tak jak tutaj dodanie: &view=getnewpost . Na forum mam FURL z Minerva SEO, jeśli to gra jakąkolwiek rolę.

• Manager
Opublikowano

Domyślnie tak przecież jest. Jeśli Minerva to zmienia to odpowiedzi ot tak nie znam - najlepiej zajrzeć w pliki i/lub skin i zobaczyć co i jak. Nie mam nigdzie minervy.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Do ostatniego postu przenosi

&view=getlastpost

Nie wiem czy na pewno o to Ci chodzi ale spróbuj z tym:

sources/classes/class_forums.php

Znajdź:

$forum_data['last_topic']  = "<a href='{$this->ipsclass->base_url}showtopic={$forum_data['last_id']}&view=getnewpost' title='{$this->ipsclass->lang['tt_gounread']}: {$forum_data['full_last_title']}'>{$forum_data['last_title']}</a>";

Zamień na:

$forum_data['last_topic']  = "<a href='{$this->ipsclass->base_url}showtopic={$forum_data['last_id']}&view=getlastpost' title='{$this->ipsclass->lang['tt_gounread']}: {$forum_data['full_last_title']}'>{$forum_data['last_title']}</a>";

To pokazuje ostatni post ostatniego tematu, klikając ze strony głównej.

Edytowane przez KRQ

Find

$phpbb

Replace with

$ipb

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.