Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maznąłem dzisiaj od podstaw w jedno popołudnie pewien szablonik. Zamierzam amatorsko tworzyć skiny i na nich zarabiać tak więc proszę o ocenę (obecnie zdjęcie tylko strony głównej). Loga nie ma co komentować (a raczej jego treści) - każdego ponosi :lol2:

betabc.png

Jak ocenicie go pod względem czytelności, estetyki i kolorystyki? Tak na pierwszy "rzut" oka : )

IPBFangorn.net - szaty graficzne IP.Board. Ostatni projekt - Esmona. Zaglądaj do nas również na profilu Facebook IPBFangorn.net.

• Manager
Opublikowano

Na pierwszy rzut oka, to jest zbyt kwadratowo. Stopka nieprzemyślana - głównie ten Twój link autorski.

Do tego pole w prawym górnym rogu (to czarne) oderwane od loga - zupełnie tam nie pasuje.

Belka główna działu oraz forum to mam nadzieję, że to jakiś żarcik. ;)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Grafika buttonów w menu nie pasuje do tła (pod buttonami), zaznaczenie linków (najechanie na nie myszką) powinno być wg mnie w innym kolorze, bo nie widać tego zaznaczenia (sry, widać, ale strasznie słabo i trzeba uważniej popatrzeć), trochę za brązowo.

Opublikowano (edytowane)

Na pierwszy rzut oka, to jest zbyt kwadratowo. Stopka nieprzemyślana - głównie ten Twój link autorski.

Do tego pole w prawym górnym rogu (to czarne) oderwane od loga - zupełnie tam nie pasuje.

Belka główna działu oraz forum to mam nadzieję, że to jakiś żarcik. ;)

A jak w tym przypadku wygląda przemyślana stopka? Co w niej jest nie tak? Jestem w stanie zgodzić się co do nawigacji usera, faktycznie kolorem odstaje zbyt daleko od loga i najlepiej delikatnie to wtopić. Zbyt kwadratowo? Może i masz rację, ale teraz wszystkie skiny przesączone są krągłościami (miejmy nadzieję, że ludzie skuszą się na coś innego). Takowe belki forum były w ipb 3.1 i nikt się ich nie czepiał :D Będziemy poprawiać.

Dział ten służy do prezentacji Twojego forum, strony oraz uzyskania o nich opinii, jednak wymaga to napisania kilku zdań o serwisie. Tematy nie opisujące serwisu będą kasowane,

Sorri, sorri :beach:

Grafika buttonów w menu nie pasuje do tła (pod buttonami), zaznaczenie linków (najechanie na nie myszką) powinno być wg mnie w innym kolorze, bo nie widać tego zaznaczenia (sry, widać, ale strasznie słabo i trzeba uważniej popatrzeć), trochę za brązowo.

Zaznaczenie linków? Skąd masz adres do demo skina? Jeszcze nie podpiąłem wszystkiego pod główną domenę. Co do obrazów buttonów zgodzę się i zmienię. (a ja głupiutki, na zdjęciu jest link).

Edytowane przez Lawliet

IPBFangorn.net - szaty graficzne IP.Board. Ostatni projekt - Esmona. Zaglądaj do nas również na profilu Facebook IPBFangorn.net.