Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam pewien problem. Po konwersji forum z vBulletin 3.8.5 do IPB 3.3.1, hasła użytkowników nie działają. Zauważyłem, że te hasła znajdują się w tabeli conv_password. Macie jakiś lek na to? Czytałem pare tematów i proponowali, by każdy użytkownik forum przypomniał sobie hasło, lecz chciałbym żeby wszystko działało normalnie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

No właśnie napisałem niedawno, zobaczę co odpiszą. Może akurat zrobią dodatkową metode logowania, bo widzę jest taka możliwość. Ale dzięki za odpowiedź :)

• Lubię to 1
Opublikowano

Spróbuj zrobić konwersję vbulletina na skrypt w którym hasła będą działać poprawnie a następnie konwersję drugiego skryptu do IPB wcześniej upewniając się że hasła przekonwenterowane ze skryptu na który będziesz konwenterować vB działają. :)

• Lubię to 1
Opublikowano

Dobry pomysł masz, ale już skonwertowałem całą bazę i włączyłem forum, nie chciałem dłużej się tym bawić. Użytkownicy sobie poprzypominali hasło. Natomiast z IPSu do dzisiaj nie odpisali i pewnie długo nie odpiszą hehe.

Dzięki Wam. Temat można zamknąć.

Pozdrawiam. :)

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.