Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

Automatyczna wiadomość

Temat przeniesiony z forum:

"Invision Power BoardInvision Power Board 3.2Ogólny support IPB"

do:

"Invision Power BoardAplikacje Invision Power ServicesShoutbox"

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Stwórz Dawidowi konto testowe aby mógł się zalogować i przetestować tego SB, Czemu masz mu stworzyć takie konto ? Bo nie można się zarejestrować z powodu wyłączonego forum.

Opublikowano (edytowane)

Sprawdzisz, dlaczego nie działa ?

Ja Ci nie każę, nie chcesz to nie musisz sprawdzać.. żebyś tak sobie nie myślał, że Ci każe

Uraziłem kogoś to Przepraszam.

Edytowane przez Mlynek
Opublikowano (edytowane)

Młynek, po prostu Twoje posty są powalające. Nie wiem czy byłbyś w stanie kogoś urazić. Ale zesłabić chyba...

byś mógł. Tak myślę. Ale nie żebym Ci kazał to czytać, bo ja Ci nie każę. Nie myśl sobie że Ci każę :)

Pewnie tam DavPi zajrzy na te Twoje Shoutboxy

wszystkie.... :)

Edytowane przez semenedar
Opublikowano

Włączyłeś te forum na 4 minuty gratuluje.

Opublikowano

masakra ludzie odstawcie te cs i zabierzcie się za książki jakieś artykuły lub coś innego co pobudza was do myślenia, bo tak to pozwalacie zanikać milionom szarych komórek, przez co rodzą się takie tematy jak ten.

Shoutbox nie działa sprawdź czy hook masz włączony, czy w opcja go włączyłeś ustawiłeś skin i przebudowałeś skin dla szablonu, żeby mógł sobie wgrać bity.

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.