Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem z tym systemem, o ile większe były po ciągłej aktualizacji na bazie starego systemu to postanowiłem aplikację zainstalować od początku usuwając poprzednią.

Problem polega na tym, że nie wiem już jak mam ustawić tą aplikację, żeby były widoczne buttony w profilu przyzna nagrodę lub jak kto woli add award, gdzie to miało miejsce w wersji 2.2.4 i do wersji 3.0.6, późniejsze już miały te dodatki w ustawieniach i ciągłe problemy z działaniem. Mało tego nie mogę ustawić widoku w sygnaturze pomimo, że ta opcja wcześniej jakoś działał. Pisze jakoś bo działała błędnie.

Widok profilowy w postach i UserInfoPane działa doskonale. Zależy mi tylko na tych buttonach w profilu każdego usera i widoku osiągnięć w sygnie.

Piszę do autora, ale ten nie odpisuje, ma mnie chyba za jakiegoś idiotę, a pisałem, że wgrywałem na nowo i ustawiałem prawa dostępu dla grup moderator i administrator.

Wersja ipb 3.3.2, wersja moda 3.0.14 (najnowszy free).

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.