Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Problem z wyborem skinu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na główej stronie forum nie wyświetla się opcja zmień skin a w panelu administratora w zakładce style i szalony nie ma stylu któego wgrałem ,a tak na prawdę go wgrałem aha i jak wchodę w zakładkę style i szablony to wyświetla mi się na górze o taki błąd

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/a2393957/public_html/admin/applications/core/skin_cp/cp_skin_templates.php on line 1992

Opublikowano

w zakładce style i szalony nie ma stylu któego wgrałem ,a tak na prawdę go wgrałem aha

Jeśli byś go poprawnie zainstalował to z pewnością by był.

jak wchodę w zakładkę style i szablony to wyświetla mi się na górze o taki błąd

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/a2393957/public_html/admin/applications/core/skin_cp/cp_skin_templates.php on line 1992

Dziękujemy za informację.

• Manager
Opublikowano

na główej stronie forum nie wyświetla się opcja zmień skin a w panelu administratora w zakładce style i szalony nie ma stylu któego wgrałem ,a tak na prawdę go wgrałem aha i jak wchodę w zakładkę style i szablony to wyświetla mi się na górze o taki błąd

Daj kod z tej linii.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Jaki kod i z jakiej linii?

Nie rozumiem ciebie jest podany błąd przecież

Chodzi ci o to?

<b>Warning</b>:  Invalid argument supplied for foreach() in <b>/home/a2393957/public_html/admin/applications/core/skin_cp/cp_skin_templates.php</b> on line <b>1992</b><br />

Edytowane przez sqmany
  • Manager
Opublikowano

Nie wiem, bo ja nigdy nie używam półśrodków. A słysząc takie coś, co Ty piszesz to już w ogóle tracę nadzieję. Serio to tak wielki problem nadpisać pliki?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Mam pomysł DawPi mógłbyś mi powiedzieć w jakich folderach są zamieszczone wszystkie części skinów bo myślę że gdybym usunął cały styl który wgrałem i potem nadpisał folder skin_cp to powinno by się naprawić

Opublikowano

Mógłbyś jaśniej? Co mają tematy do nadpisania plików na FTP. Co mają w ogóle pliki do tematów w bazie danych. Po pierwsze, to zrób update z tej nieszczęsnej wersji 3.3.0 do 3.3.3 W 3.3.0, występują znane błędy własnie ze zmiana skinów i dziesiątki innych. 3.3.0 to była przejściowa wersja. Oczywiście update z zachowaniem wszelkich zasad aktualizacji. Po co łatać stare łachy jak można mieć nowe.

Opublikowano

Coś mętnie tłumaczysz. Tak ci się dzieje na stylu podstawowym? Jakiś adres, żeby to można było zobaczyć?

Usuń styl i zainstaluj go ponownie, dokładnie ustaw uprawnienia dla grup w ustawieniach skina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.