Skocz do zawartości

Przeniesienie ikon logowania/profilu na czarny pasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Potrzebuję najprostszej instrukcji jak przenieść ikony wiadomości, logowania itp.

Z - http://awesomescreenshot.com/0538jom36

Na taki czarny pasek jak jest w skinie domyślnym/ u was.

Powodem tej zmiany jest kompletna nieczytelność tych ikon - dowód - www.zyrardow24h.pl

PS: Wyeksportowanie skina jest równoznaczne z jego backupem czy muszę jakieś pliki z serwera kopiować ręcznie?

Pytam bo do dziś od poprzedniego właściciela nie dostałem kopii skina i nie chce go przypadkiem uszkodzić ;/

• Manager
Opublikowano

To nie są kolego ogólnie znane klocki lego. Musisz uruchomić mózgownicę i znaleźć te kody w skinie, a potem znaleźć ten pasek i tam je przenieść. Generalnie to wiem, kto robił tego skina - może by pomógł, ale pewnie jako kolejne zlecenie. ;)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Z tego co mi pokazuje firebug - klocek się nazywa "header_bar". Pytam bo myślałem że jest do tego jakaś "domyślna" konfiguracja.

PS: Mógłbyś na pw podesłać mi namiary na autora tego skina? Bo niestety po przednim właścicielu dostałem jedynie kody do ftpa/phpmyadmina i nic więcej. A że wyniósł się do niemiec - kontakt praktycznie zerowy :)

• Manager
Opublikowano

PS: Mógłbyś na pw podesłać mi namiary na autora tego skina? Bo niestety po przednim właścicielu dostałem jedynie kody do ftpa/phpmyadmina i nic więcej. A że wyniósł się do niemiec - kontakt praktycznie zerowy :)

Niedobry Marcin, niedobry. ;)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.