Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na mojej wersji forum zainstalowałem Pages (DP33), po to, aby móc używać HTML. Jednak jak strona dodaje się w "headerze" to jej odnośnik to: 

app=cp?do=show&pageId=1

I po kliknięciu nie wyświetla się.. Pokazuje się strona główna. Można z tym coś zrobić?

Opublikowano (edytowane)

Mój problem nie dotyczy HTML teraz.. Chodzi o wyświetlanie strony.

/app=cp?do=show&pageId=1

Powyższy adres powinien pokazać stronę O nas, która jest wpisana, lecz jej nie pokazuje. Pokazuje stronę główną forum.

#edit

Powinno być:

cp/1-o-nas/
Edytowane przez deLL
Opublikowano

Już sobie poradziłem. Mój problem. Dla tych, którzy będą mieli ten sam problem w ustawieniach aplikacji Publiczny tytuł musi być wpisany, a na karcie Ograniczenia zakładek opcja "Ukryj kartę" na TAK.

A Powiedz mi, DawPi.. Da się zmienić edytor z tego wyswigowego na zwykłe pole textarea?

• Manager
Opublikowano

Napisz co już udało Ci się w tym kierunku zrobić, to sprawdzę gdzie masz błąd. Bo ta modyfikacja działa z edytorem. Naprawdę nie widzę sensu, by się go pozbywać.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Po prostu, jak piszę w edytorze w HTML to kliknę zapisz to mi ten HTML konwertuje na postać widzianą, a chcę, aby cały czas był widoczny kod HTML.

Dodatkowo jak dodam tekst a pod spodem tabelę w HTML to robi się strasznie duża przerwa..

• Manager
Opublikowano

Zwykle w takich sprawach polecam działanie na własną  rękę i teraz też tak będzie, bo potem nie będę w tym uczestniczyć.

W pliku: admin/applications_addon/other/cp/modules_admin/pagemanager/pages.php

Znajdź:

$this->editor->setContent( $data['cp_text'] );
$formData['cp_text']      = $this->editor->show( 'cp_text', array( 'delayInit' => 1 ) );

I zamień na:

$formData['cp_text']      = $this->registry->output->formTextarea( 'cp_text', $data['cp_text'], 85, 8 );

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Tzn. jak tak samo? To może lepiej i dokładniej opisz (a nie tylko dawaj screeny) o co Ci dokładnie chodzi.

Chcę, by tej nazwy "REKLAMA" po lewej stronie w ogóle nie było, ale żeby wyświetlało tą drugą opcję "REKLAMA" - aktualnie są dwie naraz, a ja nie chcę żadnej listy.

Edytowane przez Carran

sig2.png