Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy raz aktualizuję forum i nie wiem co robię nie tak... Wrzucam paczkę aktualizacyjną przez ftp i zrozumiałem, że to widocznie nie wystarczy by informacja w stopce i w panelu admina się zmieniła, więc znalazłem tutaj poradnik aktualizacji i było napisane by dodać do adresu forum "admin/upgrade/index.php" - no to zalogowałem się tam i zatrzymuję się na tym etapie - nie mogę nic kliknąć, nie mogę przejść dalej.

Wciąż czegoś nie zrobiłem?

Opublikowano

usun wszystkie pliki oprocz pliku konfiguracyjnego "conf_xxxx.php" (nie pamietam nazwy) i zostaw katalog uploads. potem wgraj wszystkie pliki z nowej paczki i powinno pojsc :)

Opublikowano (edytowane)

Piszę Ci, że nie jestem takim jeleniem by nie potrafić nadpisać pliku, więc to chyba nie w tym problem...

Beztytuup_ranphxx.png

Inaczej... Może daj mi po prostu link do paczki którą powinienem ściągnąć i wrzucić na serwer.

Edytowane przez Oskinho
Opublikowano

Majster, pobrałeś tylko łatkę dla starszych wersji, nie paczkę 3.3.4.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Nic nie usuwać! Tylko nadpisać pliki.

Przeciez robiles poradnik.. i przy aktualizacji trzeba bylo wszystkie prawie ze tak pliki usunac, wiec czemu kazales nic nie usuwac?

Opublikowano

@DawPi, napisałem, że umiem nadpisywać pliki... A to, że nie wiem jakie nadpisać to już inna sprawa.

Poza tym po to dałem screena byś wiedział co podmieniam i piszę pod screenem prośbę o link do paczki plików, żebyś wiedział, że jestem świadom, że może mam po prostu złą paczkę i zwrócił na to uwagę.

To co, mam ściągnąć CAŁE IP.Board 3.3.4 i podmienić całe forum? Nic na tym nie stracę, jak wcześniejsze pliki były modyfikowane..?

• Manager
Opublikowano

To co, mam ściągnąć CAŁE IP.Board 3.3.4 i podmienić całe forum? Nic na tym nie stracę, jak wcześniejsze pliki były modyfikowane..?

Będziesz je musiał edytować ponownie.

I tak, pobierasz CAŁE. :icon_good:

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.