hipekxd Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam, mam IPB w wersji 3.2.3. Moje forum stoi jeszcze na MyBB pod adresem: www.winforum.eu, ale pod adresem www.winforum.eu/ipb jest forum oparte na IPB. Uruchomię oficjalnie forum na IPB jeśli będzie gotowe. No to zostało zmienić bazę danych MySQL, no i...styl. Prosiłbym o pomoc kogoś przy przeniesieniu mojego stylu z MyBB do IPB. Udostępniam wszystko co jest w szablonach i CSS. Oczywiście nie chcę zmieniać rzeczy takich jak Panel Użytkownika, Lista użytkowników czy jeszcze inne cechy charakterystyczne dla IPB. Chcę po prostu podmienić oryginalne grafiki IPB na te z mojego stylu jak i zmienić kolorystykę forum. Jednak w CSS nie mogę znaleźć takich wierszy jak w MyBB typu: .body lub .thead lub .tfoot itp. Czyli co dokładniej chcę? Podmianę obrazków, zmianę kolorystyki w CSS i miłą pomoc Bardzo bym prosił kogoś o pomoc przy tym. Przyzwyczaiłem się do MyBB, a tu jest wszystko całkowicie inne. Myślę, że najlepiej będzie się zgadać przez GG, a nie tu na forum, bo będzie po prostu szybciej. Moje GG: 12774021 PS: Niestety nie oferuję żadnego wynagrodzenia pieniężnego
kodif Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Może jednak pozostań przy MyBB? W końcu już je znasz od podszewki, a po co masz się ładować w nielegalne rzeczy?
hipekxd Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Opublikowano 26 Lipca 2012 Po to przenoszę się na IPB, żeby mieć coś dużo lepszego Trzeba tylko styl wykonać.
kodif Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Aha. To jeszcze ukradnij sobie mercedesa, będziesz miał też i lepszy samochód.
Zaicooke Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Kolega ma rację, nie baw się w nielegalne rzeczy. Stopka nie jest podlinkowana, przez co mamy praktycznie pewność, iż posiadasz nielegalną wersję skryptu.
hipekxd Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Opublikowano 26 Lipca 2012 Nie będę się sprzeczał, bo siedzę na Nulled Licencję będę kupował jak wszyściutko zrobię (w sensie do końca przeniosę się na IPB) - no bo logicznie myśląc. Po co mam kupować licencję IPB jak nie znam się przy tym na stylach, a jakby mi nikt nie pomógł to zostałbym na lodzie i kasa wyrzucona w błoto...
kodif Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Po co mam kupować licencję IPB Chociażby po to że możesz wtedy liczyć na darmową pomoc z ich strony. Rozumiałbym Twoje postępowanie jakbyś ćwiczył sobie na localu z tym nulledem (no, powiedzmy że się uczysz), a w momencie uruchomienia właściwego forum zakupił licencję, ale w tej sytuacji niestety nie rozumiem i nie popieram.
Zaicooke Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Ukradnę Lambordżini, nauczę się nim jeździć, a później dopiero kupię. Okej?
hipekxd Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Opublikowano 26 Lipca 2012 (edytowane) Przecież teraz siedzę na Nulled i wszystko sobie przygotowywuje, a jak będzie gotowe to kupię Oryginala i uruchomię forum no i wszystko normalnie... PS: Więcej to już chyba nie będę pisał, bo każdy jest przeciwko mnie tzn. że ukradłem licencję i później mam zamiar prowadzić forum na nielegalu, a ja zamierzam później kupić licencję, więc to chyba różnica Edytowane 26 Lipca 2012 przez hipekxd
Manager DawPi Opublikowano 26 Lipca 2012 Manager Opublikowano 26 Lipca 2012 PS: Niestety nie oferuję żadnego wynagrodzenia pieniężnego A co? Kto ma siedzieć przy tym kilka dni za darmoszkę? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
WiWaldi Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Jak dla mnie ten temat powinien być już dawno zamknięty brak licencji a takim nie powinno się pomagać inni muszą płacić za to a on ma mieć za free .
Manager DawPi Opublikowano 26 Lipca 2012 Manager Opublikowano 26 Lipca 2012 Skończycie z tą licencją już? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
lamusq Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zapewne dlatego, że kiedyś była już o tym rozmowa. Doszło do tego, że nie mamy wytykać komuś brak licencji.
kodif Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 To jaka jest teraz oficjalna polityka invisionize? Kiedyś DavPi zamykał każdy taki temat z auto-tekstem "IP.Board jest komercyjnym ( płatnym ) oprogramowaniem. Z naszych informacji wynika, że autor tematu ..itd."
Manager DawPi Opublikowano 26 Lipca 2012 Manager Opublikowano 26 Lipca 2012 Zamykam, kiedy ręcę opadają, jak ktoś pisze, a tutaj wygląda to solidniej. kodif: intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
hipekxd Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Opublikowano 27 Lipca 2012 Dobra, dozbieram jeszcze trochę kasy i odezwę się jak kupię licencję.
Manager DawPi Opublikowano 27 Lipca 2012 Manager Opublikowano 27 Lipca 2012 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o wysłanie wiadomości do jednego z członków ekipy zarządzającej. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi