Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, posiadam licencje ip.board i wszystko było ładnie, lecz musiałem przenieść forum pod inny adres. Skopiowałem wszystkie pliki z FTP i wszystko z bazy danych. Chce to teraz wgrać na nowe forum, lecz nie mam pojęcia jak. Możecie mi też powiedzieć, czy można gdzieś znaleźć swój klucz licencyjny? W jakimś pliku jest zapisany czy coś? Od nowa bym zrobił i tylko wstukał bym klucz. Proszę o szybką odpowiedź, z góry dziękuje

Opublikowano

client area

Co to jest? Ja odkupiłem licencje od innego ziomka, ale o czymś takim pierwszy raz słyszę. Nie ma gdzieś w plikach tej licencji czy cos?

Gość CiociaSamaRozkosz
Opublikowano

client area - jest to panel klienta po naszemu ;)

• Lubię to 1
Opublikowano

Dobra mam kod licencyjny, skąd pobrać czyste IP.Board może być już spolszczone, tylko nie chce żeby były jakieś błędy.

Opublikowano

Jak mamy Ci pomóc? Wysłać Ci oryginalne pliki? Żartujesz sobie... jeśli nie masz dostępu do Client Area to znaczy, że zostałeś nieźle oszukany przez kumpla. ;)

Opublikowano

W takim razie przetransferuj licencję do siebie.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o wysłanie wiadomości do jednego z członków ekipy zarządzającej.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.