Amfidiusz Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Heya, Szukam jakiegoś prostego programu do zorganizowania zdjęć z dysku. Próbowałem parę razy podchodzić do Picasy, ale irytuje mnie taki kombajn działający w tle, którego 90% możliwości nie wykorzystuję. Chcę po prostu jakiś album, który pozwoli mi zorganizować zdjęcia w foldery, podpisać je, wyświetlić w przyjemnej formie i ewentualnie zrobi mi backup na moim ftp lub dropboksie. Używa ktoś z Was takiego? Może być komercyjny, ale bardzo chętnie jakiś projekt open source A może jakaś ładna galeria online? Która automatycznie stworzy albumy z folderów na FTP? Ustawienia IP.Board po polsku!
Jurij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ja jestem względnie zadowolony z IP.Gallery Ale może coś takiego Cię zainteresuje: http://windows.microsoft.com/pl-pl/skydrive/home ?
Amfidiusz Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Testuję obecnie jAlbum, który mi się w miarę podoba Umożliwia katalogowanie zdjęć, ich podpisywanie oraz podstawową obróbkę, a także upload na serwer FTP w postaci galerii (również z backupem oryginalnych zdjęć). Ustawienia IP.Board po polsku!
Rekomendowane odpowiedzi