Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Po dzisiejszym upgrade galerii (btw polecam - zdecydowanie lepiej się przegląda i zarządza) na koncie administratora przy wciśnieciu klawisza dodaj grafikę pojawia się takie cudo jak na zdjęciu. Na koncie użytkownika jest wszystko ok, czyli możliwość wyboru kategorii etc. Tylko administrator ma coś skopane.

Przebudowałem styl, cache, sprawdziłem uprawnienia. Nie wiem co dalej :/

post-8370-0-24221100-1345802745_thumb.jp

logopiwoorgsmall.png

piwo.org - polski portal piwowarski

Opublikowano

Poszukam, pewnie gdzieś tam siedzi problem.

A przy okazji - ma ktoś może już nową galerię, bo nie wiem, czy dobrze widzę, ale nie da się już zrobić subalbumów...

logopiwoorgsmall.png

piwo.org - polski portal piwowarski

Opublikowano

Chodzi Ci o album wewnątrz wcześniej utworzonego albumu? No nie da się, bo i po co w sumie, to tylko powodowało bałagan, bo często userzy, nie wiedzieli co robią i zamiast dodawać zdjęcia do istniejącego albumu lub stworzyć inny album, tworzyli pętle albumów jak babka w babce ;) Można oczywiście tworzyć albumy wewnątrz kategorii i w ustawiniach grupy (galerie), określić limit albumów.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o wysłanie wiadomości do jednego z członków ekipy zarządzającej.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.