Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Problem z tekstem kopiowanym z CODE.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z tekstem, który kopiuje się z CODE. Jest to reklama sieci serwerów. Jak się kopiuje z CODE, to powinna wyświetlać się ładna reklama, ale niestety, jak kopiuje z CODE, to pokazuje tak jakby było w CODE ale nie jest..; // Jeżeli ktoś nie zrozumiał, proszę o napisanie, postaram się wytłumaczyć bardziej.

P.S Jeżeli zły dział, to proszę o przeniesienie do odpowiedniego..

Opublikowano (edytowane)

Wybaczcie, pisałem to już dość późno...

To tak, mam w niej reklamę sieci (szablon, którym ludzie mogę reklamować sieć), i w CODE jest coś takiego

[color=#FF8C00]Ilość Slotów:[/color] [b]24[/b][/size][/font][/center

i jak ktoś z CODE to kopiuje to powinno wyświetlić się coś takiego Ilość Slotów: 24 a wyświetla się tak jak jest w CODE.. ; /

Edytowane przez Opiekun
Opublikowano

@UP, czy Ty sądzisz, że nie próbowałem tak?

A po za tym, gdyby tak było można, to i tak by mi to nie odpowiadało bo, jak np. zrobię jakiś konkurs, to podaję im szablon w CODE, który kopiują i wklejają na inne fora by zrobiła się dobrze, a ciągle pokazuje źle.. ;//

Opublikowano (edytowane)

Jest to wina CKEditora, który wkleja nie tylko sam tekst, ale też jego formatowanie. Rozwiązaniem może być albo wyłączenie CKE (o czym napisał lamusq wyżej), albo wklejanie samego tekstu (w Chrome: PPM :a: wklej jako zwykły tekst lub Shift+Ctrl+V). Żeby ułatwić userom życie, możesz kod reklamy hostować na zewnętrznym serwerze (np. wklej.org) lub kupić aplikację Pastebin.

EDIT: Hah, właśnie przeczytałem, że mają to poprawić w wersji 3.4 :Dhttp://forum.invisionize.pl/topic/34452-ips-news-ipboard-34-dev-update-miscellaneous-enhancements/#entry210286

Edytowane przez Amfidiusz
  • Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.