Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Czy strona, która posiada linijkę "Licencja dla: CD-Action" jest legalna?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na forum CD-Action, znalazłem IP.Board. Jakim cudem, posiadają stopkę "Licencja dla:" skoro jedyna, która powinna wystąpić to "Właściciel:". Czy każda strona mająca takie stopki jest legalna? Jakim cudem, mogli ją zrobić - edytowali htmlOutput czy co?

Opublikowano

Tak, a czy każda strona co ma taką stopke jest legalna? Słyszałem, że jedna duża społeczność miała, a było to nie legalne. Czy chodzi tutaj o klucz licencyjny? Czy on ma zawarte w sobie "Właściciel: Nazwa konta"?

Opublikowano (edytowane)

Chodzi mi o to , czy widząc stopkę "Właściciel: xxx" strona może być nie legalna?

P.S. Dzięki za info, już idę zgłaszać. Właśnie tego nie wiedziałem.

Edytowane przez Stefcio1
Opublikowano

Community Forum Software by IP.Board 3.3.4

Właściciel: xxxxxxxxxxxx

Czy to świadczy o legalności strony?

O legalności strony świadczy wykupiona licencja :)

A słowo "Właściciel" jest w paczce językowej, można sobie edytować.

Opublikowano (edytowane)

Nie rozumiem. To czy w stopce znajdzie się fraza "Licencja dla:" czy "Właściciel:" zależy od tłumaczenia. Każdy może sobie zmienić w ACP. Zresztą w oryginale jest przecież "Licensed to:"

yh. insp mnie wyprzedził :P

Edytowane przez maxx
Opublikowano

Wątpię aby mięli nielegalne forum. To nie jest jakieś tam forum dla kilkunastu użytkowników, a forum posiadające ponad 580.000 użytkowników jak i wysokie nakłady prasy. Myślisz, że skąpili by te parę stówek na licencję? Nazwą wyświetlaną właściciel, czy wspomniane licencja dla, można łatwo edytować w paczce językowej więc to jeszcze o niczym nie świadczy - zależy od spolszczenia.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o wysłanie wiadomości do jednego z członków ekipy zarządzającej.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.