dkalog Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dzień ... Dobry Wieczór ... jak ten czas leci Szukam, ale coś słabo mi idzie. Jak dodać wzorem FB - jakieś małe okienko lub dosłownie ikonkę na stronę główną do "plusowania" całego forum przez użytkowników Google+? Domyślam się, że dzięki temu dodatkowi również poszczególne wątki będzie można "plusować"? Jest jakaś konkretna modyfikacja? pozdrawiam
insp Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 https://developers.google.com/+/plugins/+1button/
dkalog Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dziękuję, choć przyznam, że liczyłem na zainstalowanie modyfikacji i już Będę musiał poprosić o wsparcie, bo grzebanie w kodzie mi nie idzie - zawsze coś skopię Czy chcąc dodać przyciski NK, DIGGER, MYSPACE do dzielenia się wątkami (tak jak na invisionize.pl) również trzeba tak się bawić, czy da się modyfikacją to załatwić?
daann Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 To rzeczywiście wiele wyjaśnia, tylko gdzie ten kod wkleić? Poproszę o jakieś wskazówki. Dziękuję i Pozdrawiam
Manager DawPi Opublikowano 5 Grudnia 2012 Manager Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ja instalowałem wieki temu chyba to: intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 5 Grudnia 2012 Manager Opublikowano 5 Grudnia 2012 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o wysłanie wiadomości do jednego z członków ekipy zarządzającej. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi