Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich.

1.Mój problem wygląda tak http://iv.pl/images/...51806458824.png

Chciał bym takie cos jak pisze temat tak jak tutaj http://iv.pl/images/...71561180061.png

Dodam ze miałem takie coś dzisiaj o godzienie 16, poszlem na pole na i o 17:30 tego nie bylo jak chcialem napisac temat :(

dodam tez ze nikt nie grzebał przy forum, wiec blad sam z siebie sie zrobil..

2.jak wchodze w moja nazwe u gory na forum, i mam tam np. Profil,Ustawienia, i Moja Zawartość i własnie ona nie chodzi jak wchodze w to to wyskakuje

Ups! Coś poszło nie tak!

[#10145]

Wyszukiwanie jest wyłączone w tym momencie

Bardzo bym prosił o szybka pomoc , z gory dziekuje ;)

Oto moje gg 44099190 , moge zapłacic za pomoc (niemam dużo pieniedzy , chodzi mi o przlew na jakies piwko czy cos ;) )

Edytowane przez khinatee
Opublikowano

Jeden temat - jeden problem.

1. Otwórz sobie konsolę javy i sprawdź czy masz tam jakieś błędy. Po zamknięciu konsoli jeśli nie wróci normalny edytor, to zmień język na angielski i sprawdź.

Opublikowano

1.sprawdzalem na angielskim tez nie chodzi

2.Opera i firefox

3. mam tez taki problem ze jak chce podpiac albo zamknac temat to jak zaznaczam go to nie wyskakuje to okno

4. i domyslny styl usunolem, mam tylko 1 ten co wgralem

5. i co to ten tryb bezpieczny

• Manager
Opublikowano

Podbijanie po 8 minutach? Nie przesadzasz za bardzo?

Jak usunąłeś skin i nie wiesz co to tryb bezpieczny, a nie chce Ci się poszukać to napisz do IPSu - pewnie wgrają Ci domyślny skin i na nim będą analizować problem, a nie na customowym.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.