Skocz do zawartości

Nulled - Legalny w Polsce... Taka jest prawda...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Stefcio1
Opublikowano

Witam.

Ostatnio, wysyłając zgłoszenie do IPB zgłaszając przy tym nielegalne oprogramowanie - otrzymałem odpowiedź

Hello,

Thank you for you report CS-Mouse.pl page. We will look at the matter more closely. The person who installed the software, will be punished.

However, unfortunately, we can not inform you about our activities.

-Collin S.

Invision Power Services, Inc..

Dodatkowo, osoba ta przyznała się publicznie do korzystania z nulled:

http://cmsszablony.pl/pytanie-dot-nulled-ipb-vt30951.htm.

Czyli - IP.Board jest legalne w Polsce? Nie rozumiem wkońcu - po co kupiłem licencję hehe ;p

Czy IPS ma naprawdę gdzieś, co dzieje się w Polsce i można robić wszystko?

Czy IPS myśli, że Polska naprawdę jest krajem typu Afryka?

Ludzie, odpowiedzcie mi bo ja nic nie rozumiem.

Gość Stefcio1
Opublikowano

Z tego, że to jest racja iż IPS nie może zrobić nic w Polsce - ponieważ ten nulled nadal jest.

Gość Stefcio1
Opublikowano

taaa.... tylko kiedyś zgłosiłem inną stronę i dotychczas istnieje.

Opublikowano

Nie chcę pisać głupot, ale kiedyś ktoś pisał że IPB nie działa w Polsce i dlatego nic nie zdziałają. Dla mnie to jest bez sensu, gdyż większoś osób wydaje duże pieniądze na ipb, a te drugie 50% osób korzysta z nulleda i cieszy się, że nic nie musi wydawać ;/

Opublikowano (edytowane)

większoś osób wydaje duże pieniądze na ipb, a te drugie 50% osób korzysta z nulleda i cieszy się, że nic nie musi wydawać ;/

I rozumiem że odbija się to na jakości licencji kupionych? A może osoby z licencją mają jakieś problemy z prawem przez tych z nulledem?

Coś musi być na rzeczy skoro tyle płaczu z tego powodu.

Edytowane przez Macsch15
Opublikowano

Nie ma nic na rzeczy, to po prostu mentalność polaków. Musisz mieć wszystko na bogato, żeby być dostrzeżonym. A jeśli się okaże, że coś jest źle to trzeba od razu do d*py nakopać ;).

• 11 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.