Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Błąd zintegrowanego systemu reputacji po upgrade na 3.4.2

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez PawelS,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Po upgrade na 3.4.2 wywala mi błąd w reputacji. Wygląda to następująco: 

post-11909-0-60882900-1359170213_thumb.j

Zmienialem na domyślny styl, przebudowałem style i dalej to samo. Co może być przyczyną? 

PS: Nie mogę zmienić już tematu - proszę moderatorów o podmianę na Błąd zintegrowanego systemu reputacji po upgrade na 3.4.2. Przepraszam za nieuwagę. 

Edytowane przez DawPi
Edycja tytułu wątku. Na przyszłość staraj się dokładniej opisywać swoje tematy.
  • Manager
Opublikowano

Czy możecie się raz na zawsze nauczyć, że aktualizacja forum NIE wykonuje aktualizacji skinów trzecich autorów i że w tym trzeba szukać w pierwszej kolejności? Tj. sprawdzić kompatybilność z wersją forum. Jak wy chcecie się nauczyć adminować forum, jak takich podstawowych diagnoz nie potraficie wykonywać. Naprawdę smutne to jest.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Rozwiązanie
Opublikowano (edytowane)

Zmienialem na domyślny styl, przebudowałem style i dalej to samo. Co może być przyczyną?

Czy możecie się raz na zawsze nauczyć, że aktualizacja forum NIE wykonuje aktualizacji skinów trzecich autorów i że w tym trzeba szukać w pierwszej kolejności? Tj. sprawdzić kompatybilność z wersją forum. Jak wy chcecie się nauczyć adminować forum, jak takich podstawowych diagnoz nie potraficie wykonywać. Naprawdę smutne to jest.

Dawid za wcześnie wstał :D

Ale moim zdaniem to powinno działać, wygląda jak coś ze skinem, może przebudowałeś źle? :superman:

Może spróbuj tak:

Przebuduj dane głównego stylu zaznacz html, css i różnice.

Następnie po prawej zaznacz system, forums, members. Przebuduj to, a poźniej przebuduj normalnie wszystkie style. I jak nie bedzie działać to sprawdź raz jeszcze na domyślnym stylu jak to wygląda.

Edytowane przez PawelS
  • Lubię to 1
Opublikowano

A nie miałeś przypadkiem zainstalowanego wcześniej moda do wyświetlania zakładki z reputacją w profilu?

• Lubię to 1

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

>Czy możecie się raz na zawsze nauczyć, że aktualizacja forum NIE wykonuje aktualizacji skinów trzecich autorów i że w tym trzeba szukać w pierwszej kolejności? Tj. sprawdzić kompatybilność z wersją forum. Jak wy chcecie się nauczyć adminować forum, jak takich podstawowych diagnoz nie potraficie wykonywać. Naprawdę smutne to jest.

Dawid za wcześnie wstał :D

Ale moim zdaniem to powinno działać, wygląda jak coś ze skinem, może przebudowałeś źle? :superman:

Może spróbuj tak:

Przebuduj dane głównego stylu zaznacz html, css i różnice.

Następnie po prawej zaznacz system, forums, members. Przebuduj to, a poźniej przebuduj normalnie wszystkie style. I jak nie bedzie działać to sprawdź raz jeszcze na domyślnym stylu jak to wygląda.

Paweł przebudowywałem wszystko już wcześniej. Zrobiłem to jeszcze raz wraz z usunięciem z serwera wszystkich dodatków związanych z reputacją i poszło - także dzięki. 

Jakub - masz rację. Miałem zainstalowane dodatki: 

Reputation Profile Tab - pokazuje reputacje otrzymaną w profilu

Show Reputation in User Info - pokazuje ilość reputacji w widoku tematu. 

Dodam tylko, że przy wersji 3.4.1 wszystko hulało znakomicie. Błąd pojawił się dopiero teraz. Najprawdopodobniej nie zgrao się z Reputation Profile Tab i coś się gryzło... na testowym serwerze na czystej wersji 3.4.2 po instalacji tego dodatku w ogóle go nie pokazywało, więc coś z tym jest nie tak... 

Dzięki Panowie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.