Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy mógłby mi ktoś podać linka bądź powiedzieć jak zrobić taką tabelkę jak jest na Obrazku ? (jeśli ktoś podaje kod to proszę o gotowy)

97327285.png

Gość ratosluaf
Opublikowano

Ja proszę o gotowy kod cmsa z komentarzami, systemem newsów, dodatkowo sklepem i forum - wszystko musi być autorskie!

Opublikowano (edytowane)

To słabo szukasz. Musisz postarać się bardziej.

Podpowiem: http://gameq.sourceforge.net/

Ta twoja strona co podałeś wql działa ? bo mi nie !

Działa i nie tylko jemu.

I jest to dobra podpowiedź bo forum na której jest ta tabela (screen) używa właśnie biblioteki gameQ.

Edytowane przez naXe
Opublikowano

To słabo szukasz. Musisz postarać się bardziej.

Podpowiem: http://gameq.sourceforge.net/

Ta twoja strona co podałeś wql działa ? bo mi nie !

Działa i nie tylko jemu.

I jest to dobra podpowiedź bo forum na której jest ta tabela (screen) używa właśnie biblioteki gameQ.

http://gameq.sourceforge.net/#installation

Pobrałem jakiś gameq.1.12. :) i jak edytuje to mam go tak po prostu wrzucić na serwer www ?? 

Gdzieś mam wkleić ten status ? czy jak 

Opublikowano

Polecam Ci napisać do @Golus. On robi za free wspaniałą tabelke serwerów ;)

Jest oparta na LGSL, ma dużo bajerów itp.

Domagasz się szybkiej reakcji z mojej strony? Proszę, zacytuj post.

Opublikowano

Polecam Ci napisać do @Golus. On robi za free wspaniałą tabelke serwerów ;)

Jest oparta na LGSL, ma dużo bajerów itp.

Podobno jego tabelka dużo transferu zjada ;/ nie wiem czy to prawda ale na jednym forum tak było

• Lubię to 1
Opublikowano

cs-naoczni.pl - mówili że w ciągu 2 tygodni z unixstorm zjadło im all transfer z biznes 1 to jest możliwe że to przez tą aktualizację ??

Opublikowano (edytowane)

A jakby ktoś powiedział że truskawki rosną na wierzbie, też byś uwierzył?

Stwierdzenie równie absurdalne jak:

Podobno jego tabelka dużo transferu zjada ;/ nie wiem czy to prawda ale na jednym forum tak było

Edytowane przez Macsch15
Opublikowano

A jakby ktoś powiedział że truskawki rosną na wierzbie, też byś uwierzył?

Stwierdzenie równie absurdalne jak:

Mi tak administratorzy tam powiedzieli że dużo im zjadła , lecz wy jesteście doświadczeni i dlatego zadałem wam te pytanie tutaj dlatego proszę o pomoc bo chciałbym taką tabelkę jak jest na 1 obrazku , jeśli nikt jej nie znajdzie dodam tabelkę Golus

Opublikowano

1 link który dałem to demo masz pod tym linkiem

a 2 link to jest ta sama tabelka co w Twoim ss'ie z pierwszego postu.

Czytamy ze zrozumieniem.

Opublikowano

Co to za problem pobawić się trochę w HTMLu ?

Dostałeś już 3 linki (biblioteka gemeQ - wykorzystwana w tabeli, która jest na screenie w pierwszym poście, 2 linki do gotowych skryptów), czego chcieć więcej ?

Gość ratosluaf
Opublikowano

Śmiem twierdzić, że tabela golusia jest przesadzona, ja mam osobiście skrypt tabeli na oddzielnym hostingu (nikt tam nie zajrzy), a u mnie pobieram zawartość przez crona i wrzucam do mysql co 5 minut.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.