Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie,

Otóż mam forum, na legalnym silniku IPB 3.3.4. Chciałem zainstalować rozszerzenie GNI. Wchodzę w ACP > Aplikacje i moduły > Po prawej mam okno "Niezainstalowane aplikacje", wyskakuje mi tam "Members" - daję Instaluj > Potem cały czas Agree > Nagle IPB prosi mnie, o wybranie aplikacji, które chcę zaktualizować. I problem w tym, że nie ma tam żadnego przycisku wybierz albo coś. Ktoś wie o co chodzi ?

Tutaj ss, jak to wygląda. ..

http://scr.hu/0svt/e79vv

Pozdrawiam,

freq.

Opublikowano

Dobra, z tym GNI już sobie poradziłem. Ale jak już tutaj jestem, to mam jeszcze drugą sprawę.

Wgrałem na swoje forum ShoutBoxa 1.4.0, wszystko jest okej, pokazuje mi się w zainstalowanych rozszerzeniach + aplikacjach i modułach. Ale jak wchodzę na stronę główną, to shoutboxa nie ma ;// Czy jest jakiś kod, który trzeba wkleić do globalTemplate ? Czy o co chodzi ? A może ściągnąłem złego ShoutBoxa ? Proszę o pomoc :<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.