MynDoS Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Witam. Siedząc dzisiaj na forum robiłem pare nudnych i ciekawych rzeczy. Dodałem pare modyfikacji po których trzeba było obudować skin. Teraz gracz z mojego forum napisał mi że nie działa odnośnik "Zespół Moderatorów" Wchodząc w ten odnośnik otrzymuje taki błąd. Catchable fatal error: Object of class ipsRegistry could not be converted to string in /home/myndos/domains/cs-classic.pl/public_html/Forum/cache/skin_cache/cacheid_6/skin_stats.php on line 92 Nie wiem o co chodzi bo nigdy tak nie miałem. Sprawdzająć ten pliczek niby wszystko jest ok ale jednak .. Prosze o szybką pomoc !
Manager DawPi Opublikowano 1 Marca 2013 Manager Opublikowano 1 Marca 2013 Następnym razem jak się będziesz nudzić to dodaj jakąś fajną treść na forum, a nie modyfikację. O to w tym wszystkim chodzi. Czy w trybie bezpiecznym jest w porządku? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
MynDoS Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 Lecz to była tylko jedna modyfikacja przy której musiałem obudować skina czyli Message Board on Index.. W trybie bezpiecznym również nie chula. Jest ten sam błąd co w normalnym.
Gość naXe Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Message Board on Index jest pod 3.2.x a nie 3.4.x ...
Manager DawPi Opublikowano 1 Marca 2013 Manager Opublikowano 1 Marca 2013 Po co Ty zmieniasz czcionkę swoich postów? Co jest w tej linii tego pliku? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
MynDoS Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 Message Board on Index jest pod 3.2.x a nie 3.4.x ... Działa pod 3.3.x & 3.4.x. DawPi <li><a href=\"" . $this->registry->getClass('output')->formatUrl( $this->registry->getClass('output')->buildUrl( "showforum={$id}", "public",'' ), "$this->registry->class_forums->forum_by_id[ $id ]['name_seo']", "showforum" ) . "\">{$name}</a></li>
Manager DawPi Opublikowano 1 Marca 2013 Manager Opublikowano 1 Marca 2013 http://community.invisionpower.com/resources/bugs.html/_/ip-board/moderating-team-page-fatal-error-r36350 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
MynDoS Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 DawPi Nie dało rady. Na początku skombinowałem tak jak tam było , nic nie dało. Potem jeszcze próbowałem zmienić coś w kolejności lecz również bez skutku..
Manager DawPi Opublikowano 1 Marca 2013 Manager Opublikowano 1 Marca 2013 Na domyślnym skinie działa? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
MynDoS Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 DawPi Na domyslnym skinie wszystko chodzi jak trza.
Manager DawPi Opublikowano 1 Marca 2013 Manager Opublikowano 1 Marca 2013 No to coś jest błędnego w skinie. Tak jak pisałem - sprawdzałeś dokładnie to co zalinkowałem? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rozwiązanie MynDoS Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Rozwiązanie Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) Na wszystkie możliwe sposoby :/ Zastanawia mnie bardzo to dla czego zbagowało się to dopiero po Obudowaniu skina .. @@EDIT Poradziłem sobie ! Wracie jakby ktoś nie wiedział 90 $__iteratorCount++; 91 $_ips___x_retval .= " 92 <li><a href=\"" . $this->registry->getClass('output')->formatUrl( $this->registry->getClass('output')->buildUrl( "showforum={$id}", "public",'' ), "{$this->registry->class_forums->forum_by_id[ $id ]['name_seo']}", "showforum" ) . "\">{$name}</a></li> Trzeba zmienić na 91 $__iteratorCount++; 92 $_ips___x_retval .= " 93 <li><a href=\"" . $this->registry->getClass('output')->formatUrl( $this->registry->getClass('output')->buildUrl( "showforum={$id}", "public",'' ), "{$this->registry->class_forums->forum_by_id[ $id ]['name_seo']}", "showforum" ) . "\">{$name}</a></li> Kwestia wysokości 1 linijki hehe Pozdrawiam i DawPi dzięki za starania Edytowane 2 Marca 2013 przez MynDoS
Manager DawPi Opublikowano 2 Marca 2013 Manager Opublikowano 2 Marca 2013 Lepiej było zrobić to w ACP, a nie na FTP, ale jak wolisz. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi