Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema. Tworzę projekt forum poświęcone jednej grze :) Zrobiłem forum, dodałem spolszczenie, teraz szukam stylów forum, konfiguruje forum oraz dodaje działy i uprawnienia. Ale musiałem coś zepsuć. Zrobiłem sobie konto "Tester" i chciałem przetestować, czy wszystko ładnie działa. Dopatrzyłem się braku utworzonych przeze mnie działów (z tym sobie poradzę, wiem, że muszę dodać uprawnienia a tego jeszcze nie zrobiłem) oraz chciałem napisać sygnaturę, ale wywaliło mi, że nie mam uprawnień:

74640278968262439955.jpg

Dokładniej nie działa zobaczenie własnego profilu oraz opcja "Moje ustawienia". Wersja forum to 3.3.4.

Jeszcze 2 problem z regulaminem:

Utworzyłem dział "Ważne" a w niej odnośnik do tematu (regulaminu) w ukrytym forze. Gdy wchodzę w regulamin jako użytkownik to pisze mi, że nie mam uprawnień do przeglądania tego tematu.

Pozdrawiam

duleba38

Edytowane przez duleba38
Opublikowano (edytowane)

Udało mi się rozwiązać problem z profilem; Nie aktywowałem konta "Tester" :) Niestety nie działa nadal przekierowanie do tematu w ukrytym forze :( Może źle to zrobiłem. Po prostu chcę, aby po kliknięciu "Regulamin" otworzył się temat z tym regulaminem, który napisze. Ale jak ukryje dział, to wtedy nie działa a jak pokaże, to działa.

Jeszcze ostatni problem: Wrzuciłem na forum styl "Deflecion" i bardzo mi się podoba :) Ale nie ma 2 obrazów :( :

83755539503655559512.jpg

oraz:

99070170394651415273.jpg

(podczas tworzenia nowego tematu)

Pozdrawiam

duleba38

Edytowane przez duleba38
Opublikowano (edytowane)

Nie można edytować więc muszę dopisać ;d

Szukałem i znalazłem na Waszym forum coś podobnego:

http://forum.invisionize.pl/topic/33902-ikonki-wiadomosci-i-powiadomienia/

Również ich nie mam, ale sprawdziłem w ostatnim koemntarzu, czy na FTP posiadam te 2 pliki i je mam, ale nie widać ich. Pomoże ktoś?

Brakowało u mnie pliku "clear.gif" ;d Jeszcze tylko potrzebuje ten regulamin, co opisałem dokładniej wyżej oraz rozwiązania problemu z wyglądem przy tworzeniu nowego tematu

Pozdrawiam

duleba38

Edytowane przez duleba38
  • Manager
Opublikowano

Niestety nie działa nadal przekierowanie do tematu w ukrytym forze :( Może źle to zrobiłem. Po prostu chcę, aby po kliknięciu "Regulamin" otworzył się temat z tym regulaminem, który napisze. Ale jak ukryje dział, to wtedy nie działa a jak pokaże, to działa.

Tak się nie da. Użyj wbudowanego mechanizmu do wyświetlania regulaminu serwisu. Po co sobie tak komplikować.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Pierwszy raz dopracowuje tak forum. Ta moja strona będzie jedyna (przynajmniej w polsce) która jest aktywna i będzie wspierała grę. I dlatego bardziej się przykładam, na razie największym problemem są te brakujące obrazki ;/ Styl, który wybrałem, to "Deflecion 3.3.4". Ogólnie strona jest prawie gotowa, ale problemami są:

1) Brzydkie pole do wpisywania np. komentarzy:

99070170394651415273.jpg

2) Brakujące obrazki, ręcznie zrobiłem tylko 2 ikonki "Komunikator" i "Powiadomienia". Nie wiem jak naprawić resztę, a wiem, że styl jest kompletny.

Edytowane przez duleba38
  • Manager
Opublikowano

Ustalmy coś - robisz niezły bałagan w tym temacie - napisz proszę tyle pytań ile masz oddzielnych spraw do wyjaśnienia - teraz i w przyszłości.

Dziękuję za stosowanie się.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.