Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Błąd - require(serwery/lgsl_files/lgsl_details.php)

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez adrian218,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mam jakiś błąd : 

Warning: require(serwery/lgsl_files/lgsl_details.php) [function.require]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in/home/fpscontr/public_html/forums/cache/skin_cache/cacheid_5/skin_global.php on line 131

Warning: require(serwery/lgsl_files/lgsl_details.php) [function.require]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in/home/fpscontr/public_html/forums/cache/skin_cache/cacheid_5/skin_global.php on line 131

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'serwery/lgsl_files/lgsl_details.php' (include_path='/home/fpscontr/public_html/forums/ips_kernel/PEAR/Net_IDNA2/') in/home/fpscontr/public_html/forums/cache/skin_cache/cacheid_5/skin_global.php on line 131

Jak to naprawić ?

Edytowane przez DawPi
Edycja tytułu wątku. Na przyszłość staraj się dokładniej opisywać swoje tematy.

slask_wroclaw.png

• Rozwiązanie
Opublikowano

Nie ma takiego pliku ani katalogu

Failed opening required 'serwery/lgsl_files/lgsl_details.php'

Nie bądź pijawką. Rozwiązałeś problem? Podziel się rozwiązaniem na forum.

Małe jest piękne ale.... duże bardziej cieszy.

Opublikowano

Jakoś w FTP mam to wgrane ;) Widocznie nie odczytuje ale nie wiem czemu -,- 

Ten błąd wyskakuje jak mam włączoną tą tabelkę serwerów (golusia) i teraz ją wyłączyłem i normalnie mogę pisać ;)

No nic dzięki za pomoc wgram nową

slask_wroclaw.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.