Skocz do zawartości

Nie działa edytor oraz @ na shoutbox

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez artrix,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam zauważyłem że na moim form przestał działać edytor (zwykłe pole pisania jest) oraz po kliknieciu w @ na shoutboxe przenosi na górę strony i dodaje do linku /#.

Dodam że dzieje się tak na firefoxie na chrome jest okej

///Edit

Zauważyłem że nie działa więcej przycisków na firefoxie

Edytowane przez artrix
Opublikowano

No to zaktualizuj ognistego lisa do wersji 20.0.1  i zastanów się, czy jakiegoś dodatku ostatnio nie instalowałeś, który powodowałby takie problemy. Skoro na innej przeglądarce forum działa prawidłowo, dlaczego sądzisz że to problem z forum?

Opublikowano

No to zaktualizuj ognistego lisa do wersji 20.0.1  i zastanów się, czy jakiegoś dodatku ostatnio nie instalowałeś, który powodowałby takie problemy. Skoro na innej przeglądarce forum działa prawidłowo, dlaczego sądzisz że to problem z forum?

Ponieważ pytałem użytkownika który ma firefox i ma te same problemy. Mam najnowsza wersję lisa.

Opublikowano (edytowane)

Przepraszam za post pod postem ale nie mogłem już tamtego edytować zauważyłem że w PA jest to samo niema edytora

Firefox 20.0.1

c78c7d61d499b.png

Na dodatek w każdym edytorze jest :

<!-- isHtml:1 --><!-- isHtml:1 -->

Google Chrome 26.0.1410.64 m

Wszystko jest ok

ce3e2fcddca80.png

Edytowane przez artrix
Opublikowano

Wciśnij sobie ctrl + shift + j i sprawdź jakie błędy się wyświetlają. Też miałem kiedyś takie cyrki, jakieś frazy tłumaczenia powodowały że ck editor się krzaczył. Po ich usunięciu było ok... A co u Ciebie powoduje problemy - sprawdź sam :)

Opublikowano

Wyskoczyło mi coś takiego

No to kliknij w zakładkę błędy i przeanalizuj wszystkie, wyeliminuj i powinno być ok. Btw. zaginasz czasoprzestrzeń - o 10:00 dodałeś screeny wykonane o 10:57-58 :D

Opublikowano

Witam zauważyłem że na moim form przestał działać edytor

Po jakiej operacji? Na każdym skinie i w trybie bezpiecznym również?

na każdym skinie i w bezpiecznym również tak jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.