Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak usunąć to co znajduje się po prawej stronie forum? Dzisiejsi top użytkownicy, Najnowsze tematy....tak by pozostała tylko ta lewa część (Społeczność  Fifanet) HYDE PARK, POKÓJ ADMINA etc..

Dzięki z góry za odpowiedź.

2yv9q2d.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy potrzebny jest nowy temat do tego bo po usunięciu zostało wolne miejsce...jak zrobić żeby przeciągnąć do prawej to co zostało lub wyśrodkować....(?)

• Manager
Opublikowano

Możesz wyciąć sidebar ze skina, ustawić szerokość dla forum, ALE po co tak kombinować skoro moja metoda działa po 3minutach, BEZ kombinowania na każdym skinie.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

szukaj w ipb_styles,css:

#content, .main_width {

margin: 0 auto;
/* Uncomment for fixed */
/*width: 980px;*/
/* Fluid */
width: 87% !important;
    min-width: 960px;
}

Opublikowano

No niestety nie znalazłem czegoś takiego, a podobne wydaje mi się...parę rzeczy. Żeby nie spowodować nie odwracalnych zmian, nie robiłem, nie zmieniałem nic żeby nie zrobić więcej bałaganu niż pożytku...niestety nie wiem jak to ugryźć i przede wszystkim w jakim miejscu...

Opublikowano (edytowane)

przede wszystkim w jakim miejscu...

W ipb_styles.css ^_^

Masz wszystko podane jak na tacy. Pozostaje odrobina chęci i logiki. Bardziej już się chyba pomóc nie da bez dostępu do ACP.

EDIT: Ej, źle mówicie. To nie szerokość trzeba zmienić, tylko padding usunąć:

.ipsLayout_largeright.ipsLayout_withright {
padding-right: 290px;
}
Edytowane przez Amfidiusz
  • Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.