Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Błąd - Boczny Panel

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez teez,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak sprawa wygląda bez tych kolorków? Ogólnie mi się wydaje, że coś jest nie tak w szablonie top posters & top shouters Dawida. To nie pierwszy temat, który o tym nawiązuje.

Edytowane przez teez
  • Lubię to 2

Znajdziesz mnie na LinkedIn

Opublikowano

teez - masz rację problem leży po stronie kolorów, gdy je zmieniłem wszystko jest tak jak należy, teraz bym prosił co mogę zrobić w tym kierunku by działało z kolorami ?

Opublikowano

Okej, ale dodam jeszcze że problem leży po stronie dwóch hook'ów je też mam pobrać ? (Sam zobacz dołączyłem 2 ss'y) - Wszystkie hooki automatycznie się naprawiły po zmianie kolorów :)39.png40.png

Opublikowano (edytowane)

Sorry że piszę pod rząd, ale zainstalowałem nowe hooki i dalej to samo, proszę o pomoc. (Odpiszcie mi jak w inny sposób można przestawić pogrubienie, znalazłem błąd że wina jest pogrubienie (chyba) w zły sposób grup, można to w jakiś inny sposób zapisać ? - " <b><span style="color:#FF33CC;  text-shadow: 1px 1px 10px rgb(255, 0, 153);"</span><b> " - żeby pogrubienie było w innym miejscu.

Edytowane przez PatrykO2121
Opublikowano

Przeczytaj dokładnie mój post już wszystko udało mi się znaleźć bląd, Błędem stanowi chyba złe pogrubienie "nazw grup" Chciałbym tylko, żeby ktoś mi napisał w inny sposób - " <b><span style="color:#FF33CC;  text-shadow: 1px 1px 10px rgb(255, 0, 153);"</span><b> " Czy można by było zrobić żeby pogrubienie nie było za "</span> ,ani przed ?

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem, to wystarczy poprzestawiać znaczniki.

• Lubię to 1

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano (edytowane)

W font-weight: bold nie było w ogóle pogrubienie i pewnie dlatego grupy powyżej się nie sklejały ze sobą ( Te które miały font-weight: bold ). Okej ja chyba sobie ułatwię sprawę i ściągnę sobie " 

(TB) Group Format 4.1.1

Edytowane przez PatrykO2121
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.