Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że przymierzam się już coraz poważniej do instalacji IPB3 na moim forum, robię powoli listę modyfikacji, które będą musiały się znaleźć na boardzie od razu po instalacji oraz te, które mogą poczekać.

Zastanawia mnie, czy istnieje już jakaś modyfikacja pozwalająca wyłączyć wyświetlanie reklam wybranym grupom (Administracja, VIP itp.)? Może jakiś system ogłoszeń dla wybranych grup?

W 2.3.x była możliwość właśnie wyświetlania ogłoszeń. Na IM była też modyfikacja pozwalająca zarządzać treściami reklamowymi (ale niezbyt mi się podobała). Dla 3.0.x przeglądałem pobieżnie Resources, ale nic nie znalazłem...

• Manager
Opublikowano
Zastanawia mnie, czy istnieje już jakaś modyfikacja pozwalająca wyłączyć wyświetlanie reklam wybranym grupom (Administracja, VIP itp.)? Może jakiś system ogłoszeń dla wybranych grup?

Ciekawie zadane pytanie. :)

O jaki system ogłoszeń Ci chodzi? W jakiej formie, miejscu wyświetlane?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

I masz nawet ogłoszenie -> (IM) Global Forum Message 0.9.4

O coś takiego mi chodziło :) Dzięki!

Właściwie teraz jak patrzę, to tutaj u góry też mamy takie ogłoszenie :o Ale jest ono już tak naturalne, że nie pomyślałem o nim...

DawPi, chodzi mi o wyświetlenie banera pod logiem nad forami - gościom i userom, ale żeby Admini i VIPy go nie widziały ;) Mam nadzieję, że ta wersja od (IM) pozwala na wrzucenie htmla...

Edytowane przez Amfidiusz
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.