Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Shoutbox: Rozszerzenia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez BitGit,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problme z rozszerzeniami od shoutbox. Dokładnie chodzi mi o rozszerzenia:

Shoutbox: Global

Shoutbox: Active Users

Wygląda to tak, zainstalowałem shoutboxa, a forum się wyłączyło postanowiłem wyłączyć rozszerzenia i forum wstało. Włączałem pojedyńczo rozszerzenia i wyszło na to, że nie działają te powyżej, a z resztą nie ma problemu.

Forum działa przy włączonych tych rozszerzeniach:

Shoutbox: Javascript

Shoutbox: Online Tab

Shoutbox: VCard

Ale shoutbox nie będzie działał bez wszystkich. Nie mam pojęcia o co może chodzić.

Jeżeli był już taki temat z problemem na forum to przeprszam.

Proszę o pomoc.

Dzięki z góry.

Opublikowano

To oznacza, że jak zainstaluję shoutboxa to forum nie odpowiada. Jak odświeżam to nic się nie pojawia anie się nic nie wczytuje. Panel admina działa a forum nie.

Shoutboxa pobieram z IPS Marketplace.

Jak wyłączę aplikację shoutbox to wyskakuje:

Wyłączenie aplikacji IPB Shoutbox spowodowało wystąpienie 4 błędów w uruchomionych rozszerzeniach!
  • Rozwiązanie
Opublikowano

ACP > Wygląd > po lewej stronie znajdziesz listę a na niej Narzędzia > Przebuduj >Wybierz styl do przebudowy > zaznacz wszystkie style i Przebuduj

a jeszcze lepiej jak zrobisz w ten sposób:

Krok 1. Narzędzia > Przebuduj dane głównego stylu > dla aplikacji Shoutbox / zanacz z boku HTML CSS > Przebuduj

Krok 2. Narzędzia > Przebuduj >Wybierz styl do przebudowy > zaznacz wszystkie style i Przebuduj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.