Skocz do zawartości

Problem z forum - Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z forum, żaden styl nie chce działać, strona główna itd. Jedyne co działa to ACP.

Błąd:

Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/virt101664/domains/onekill.pl/public_html/cache/skin_cache/cacheid_6/skin_boards.php on line 135

Wrzucam w załącznik ten plik. Proszę o pomoc.

skin_boards.rar

Opublikowano (edytowane)

Usunąłem folder "cacheid_6" i błąd inny wywaliło:

Fatal error: Call to a member function userHoverCard() on a non-object in /home/virt101664/domains/onekill.pl/public_html/admin/sources/base/ipsMember.php on line 164

Plik w załączniku.

Edytowane przez Macsch15
Nie można udostępniać całych plików.
Opublikowano (edytowane)

Nie miałeś usunąć folderu, a przebudować styl. Z Panelu Administracyjnego. 

Wygląd -> Wygląd -> Narzędzia

Najpierw trzecia ramka: Przebuduj dane głównego stylu [zapewne zaznacz wszystko co się tam da]

A potem pierwsza ramka: Przebuduj < Wszystkie Style >

Jeśli aktualizowałeś forum to sprawdź czy masz aktualne wersje dodatków. Nie wszystkie dodatki dla poprzednich wersji chodzą poprawnie dla NOWYCH wersji i należy je usunąć/zaktualizować/wyłączyć.

Edytowane przez JamLasica
Opublikowano (edytowane)

Przebudowałem, i to nic nie dało, dlatego usunąłem

Edytowane przez damianks
Opublikowano

W trybie bezpiecznym:

Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/virt101664/domains/onekill.pl/public_html/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(1759) : eval()'d code on line 126

Fatal error: Call to a member function boardIndexTemplate() on a non-object in /home/virt101664/domains/onekill.pl/public_html/admin/applications/forums/modules_public/forums/boards.php on line 87