Skocz do zawartości

Problem po zdublikowaniu forum.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć potrzebuje pomocy nie wiem co się stało. Zduplikowałem temat i gdy jest do sobie dział (forum) I jest takie coś jak priorytet na mapie strony i tam jest do wyboru wybierz domyślny i tak dalej oraz "nie dołączaj" I przypadkowo zostawiłem nie dołączaj i zrypało mi się całe forum, a w PA > Fora teraz tych zduplikowanych działów nie mogę w ogóle edytować usunąć nic.

• Manager
Opublikowano

O jakiej duplikacji forum mowa? Przecież ta opcja po prostu dodaje taki sam dział na poziomie dodawania, a potem tworzy niezależny dział.

Plus do tego mieszanie sitemapy - wyjaśnij to wszystko jeszcze raz, a dokładnie.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

a więc tak chciałem zduplikować sobie dział (inaczej fora) i klikłem sobie duplikuj (ss ponieżej)

4188820317.png

Następnie w ustawieniach nie zmieniałem nic lecz przypadkowo gdzie jest "priorytet mapy strony" zamiast "użyj domyślnego" zostawiłem "nie dołączaj" (SS poniżej)

1852756058.jpg

I finał jest taki że to zapisałem i teraz nie mogę ani tego usunąć po duplikacji, ani edytowac ani nic (Przedstawia to ss poniżej)

4791377128.jpg

Chciał bym te działy zduplikowane działy usunąć bo rozwiało mi wygląd forum.

• Manager
Opublikowano

Autor ma w takim razie problem z czymś innym, bo ta funkcja nie robi nic więcej jak tylko oszczędza czas przy dodawaniu podobnych działów, które są potem w pełni niezależne.

Pewnie problem leży w tych grafikach w opisach - nie zamknięty tag HTML lub coś podobnego.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

@Jurij dokładnie o to mi chodzi kolego.

DawPi w tym problem że ja nie mam narzędzi administracyjnych przy tych zduplikowanych forach i nie mogę ich ani edytować ani nic. Nie mam jak sprawdzić czy jest wszystko pozamykane. Lecz każdy inne fora które mogłem edytować dokładnie sprawdziłem i nic nie znalazłem by było coś nie zamkniętego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.