Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zainstalowałem do 3.0 takiego hooka:

Script name: Topic Google Ads

Author: Hydrogen

Wszystko fajnie, reklamy się wyświetlają, ale nie pod 1. postem. Są 3 miejsca, gdzie można wstawić kod.

1. nad pierwszym postem

2. pod pierwszym postem

3. nad fast reply.

najbardziej interesował mniej ten drugi, ale coś cholera nie działa i nie wiem czemu. Może ktoś z tego korzystał i znalazł na to sposób, albo czy jest jakiś mod, który umożliwia wrzucenie kodu wlasnie pod 1. posta. W 2.3.6 to działało, ale za kilka dni wjeżdżam z nową wersją i chcę mieć wszystko dopięte na ostatni guzik.

To miało być na forum dla wersji 3.0 ....

Edytowane przez mieciu
Opublikowano (edytowane)

Witaj.

Po pierwsze zły dział.

Po drugie sprawdź jeszcze raz czy dobrze zainstalowałeś modyfikację. Posprawdzaj czy dobrze wyedytowałeś wszystkie bity w skinie i pliki.

Edytowane przez Dr.C4M3L3ON
  • Manager
Opublikowano
<hook_data><![CDATA[a:6:{s:15:"classToOverload";s:0:"";s:9:"skinGroup";s:10:"skin_topic";s:12:"skinFunction";s:17:"topicViewTemplate";s:4:"type";s:2:"if";s:2:"id";s:12:"endFirstPost";s:8:"position";s:12:"post.startif";}]]></hook_data>

Jak dla mnie to reklamy powinny się wyświetlać po pierwszym poście - oczywiście jeśli je tam włączyłeś. Sprawdź jeszcze raz wszystko.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

no właśnie ten hook jest prosty jak konstrukcja gwoździa. Importujesz XML, potem przechodzisz do ustawień hooka i masz tam 3 okienka do wklejenia kodu html..

może jest jakaś inna wersja, która działa? To dosyć istotne, ponieważ mam kilka wkupionych kampanii i jestem zmuszony to tam umieścić..

Opublikowano

ja tez mam z tym problem

nie wyświetla pod postem :D

działa wyświetlanie nad 1 postem (pod shoutboxem)

• Manager
Opublikowano

Dlaczego uważacie, że te Wasze przypomnienia coś dadzą? Mam na uwadze ten temat, na szybko spojrzałem i kod modyfikacji jest OK, więc to siedzi gdzieś w kodzie forum, że niepoprawnie rozpoznaje pierwszy post. I do tego trzeba wykonać pewną diagnozę, która uwierzcie, że nie trwa 5min, więc proszę o cierpliwość.

---

• Manager
Opublikowano

Naprawa

otwórz plik: admin/applications/forums/modules_public/forums/topics.php

Znajdź:

if ( $this->topic_view_mode == 'linearplus' and $this->first_printed == 0 and $row['pid'] == $this->topic['topic_firstpost'] and $this->topic['posts'] > 0)

Zamień na:

if ( $this->topic_view_mode == 'linear' and $this->first_printed == 0 and $row['pid'] == $this->topic['topic_firstpost'] and $this->topic['posts'] > 0)

by DawPi :D

• Lubię to 1

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.