Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie wiem dlaczego, ale jeśli piszemy dany post i w tym czasie do wątku trafi wysłany przez innego użytkownika post, to pojawia się informacja o nowym poście, ale nie w tym rzecz. Klikając na opcję "pokaż post", nie wyświetla się on. Mało tego, kiedy wyślę swój post właśnie po takim zdarzeniu, to pojawia się on dwukrotnie w temacie. Nie wiem co jest grane, spotkał się ktoś z czymś takim?

Opublikowano

Opisz dokładniej początek. Koniec zrozumiałem.

Tak spodlałem się z tym. Powodów jest wiele np. słaby internet lub przeciążenie systemu komputera ;)

Miałem tak jak miałem słaby internet przez 2 dni.

Opublikowano (edytowane)

Opisz dokładniej początek. Koniec zrozumiałem.

Tak spodlałem się z tym. Powodów jest wiele np. słaby internet lub przeciążenie systemu komputera ;)

Miałem tak jak miałem słaby internet przez 2 dni.

Twojej pomocy już nie chcę, bo to chyba jedna z najgłupszych odpowiedzi jakich się spodziewałem, szczególnie z dokładnym opisaniem. Być może nie posługuje się zaawansowanym językiem skryptowym, nie nazywam profesjonalnie jak DawPi, ale każdy, kto choć trochę opanował czytanie ze zrozumieniem, zrozumie.

@Macsch15

Tak, za każdym razem, i w każdym stylu i nie tylko u mnie.

Edytowane przez Krytyk
Opublikowano

Nie miałem wyłączone, dzięki. Dam znać co i jak.

Czy kwestia tego, czy skin jest zaktualizowany? Tego nie wiem, ale szczerze mówiąc, od początku był taki sam skin i działało. Może po prostu właśnie zmieniłem ustawienie i nie pamiętam tego.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

A może mieć wpływ na to jakaś wtyczka? Być może jest to pytanie retoryczne, ale warto je zadać.

Edytowane przez Krytyk
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżam stary temat. Znalazłem czas i doszedłem do wniosku, że cloudflare jest za to odpowiedzialne. Lecz kompletnie nie wiem jakie ustawienie może być tego przyczyną.